Libnet.ro
UNICEF

23:00

Seful Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor: Ursul impuscat era turbat si e cel care a atacat trei oameni

B1 B1,
Seful Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor: Ursul impuscat era turbat si e cel care a atacat trei oameni

Seful Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Dambovita, Sandu Tolea a anuntat, duminica, dupa primirea rezlultatului analizeo histo-patologice, ca ursul impuscat, sambata. continuă pe B1

Seful Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor: Ursul impuscat era turbat si e cel care a atacat trei oameni. S-a instituit carantina pe 30 km

09: A fost instituita carantina pe o raza de 30 de kilometri in zona Pietrosita-Buciumeni, judetul Dambovita. Seful Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Dambovita,.

Ursul impuscat de autoritati era cel care a atacat trei persoane. Animalul era turbat

Update 15:30 - Ursul impuscat, sambata seara, in localitatea Pietrosita era turbat, arata primele rezultate ale autopsiei, a anuntat seful Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor.

Autoritati: Ursul impuscat in localitatea Pietrosita e cel care a atacat trei oameni si era turbat

Ursul impuscat, sambata seara, in localitatea Pietrosita era turbat, arata primele rezultate ale autopsiei, a anuntat seful Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Dambovita, Sandu Tolea, care a sustinut ca animalul este cel care cu o zi in urma a atacat trei oameni, transmite Mediafax.

Campanie de vaccinare antirabica in zona Pietrosita-Buciumeni, unde trei persoane au fost atacate de ursul turbat

Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Dambovita va demara o campanie de vaccinare antirabica in zona localitatilor Pietrosita si Buciumeni, acolo unde un urs, care ulterior s-a.

Seful Directiei Rutiere: Soferii ar putea avea nevoie de cauciucuri de iarna din noiembrie

Soferii romani ar putea trece foarte repede de la cauciucuri de vara la cele de iarna anul acesta, a anuntat seful Directiei Rutiere, Lucian Dinita. Acesta a declarat ca, daca prognoza meteo este corecta, din.

Ursul ucigas din Dambovita a fost impuscat, dupa ce a omorat o persoana si a ranit alte doua

Vanatorii au impuscat, sambata seara, ursul care se presupune ca a omorat un batran si a ranit alte doua persoane din Dambovita. Autoritatile asteapta acum raspunsul Directiei Sanitar Veterinare.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )