Libnet.ro
UNICEF

18:30

Senatul a respins cererea de reexaminare privind Codul Silvic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatul a respins cererea de reexaminare privind Codul Silvic

Senatul a respins, in sedinta plenului de azi, cererea de reexaminare pe care presedintele Klaus Iohannis a transmis-o Parlamentului cu privire la legea care modifica Codul Silvic, adoptand astfel propunerea legislativa in forma trimisa spre promulgare, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Senatul a adoptat proiectul de lege privind Codul Fiscal

Plenul Senatului a adoptat luni proiectul de lege privind Codul Fiscal, prin care Guvernul isi propune, potrivit ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, reducerea evaziunii fiscale, cresterea consumului si stimularea cresterii economice. Proiectul de lege privind Codul Fiscal a fost adoptat cu 90 de voturi pentru, 4 abtineri si 36 impotriva.

Senatul a adoptat proiectul de lege privind Codul Fiscal

Update 23. 13 - Plenul Senatului a adoptat, luni, proiectul de lege privind Codul Fiscal, prin care Guvernul isi propune, potrivit ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, reducerea evaziunii fiscale,.

Senatul a adoptat proiectul de lege privind Codul Fiscal

Plenul Senatului a adoptat, azi, proiectul de lege privind Codul Fiscal, prin care Guvernul isi propune, potrivit ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, reducerea evaziunii fiscale, cresterea consumului si stimularea cresterii economice, transmit surse din presa.

Cererea de reexaminare transmisa de Iohannis pe Codul Silvic, respinsa in Senat

Senatul a respins, saptamana aceasta, cererea de reexaminare trimisa de presedintele Klaus Iohannis, la legea pentru modificarea si completarea Codului Silvic, legea fiind adoptata in varianta initiala si trimisa Camerei Deputatilor, in calitate de for decizional, potrivit surselor din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )