Libnet.ro
UNICEF

22:45

Simona Halep are o veste proasta pentru fanii ei. Ce vrea sa faca dupa finala de la Cincinnati contra Serenei Williams

Adevărul Adevărul,
Simona Halep are o veste proasta pentru fanii ei. Ce vrea sa faca dupa finala de la Cincinnati contra Serenei Williams

Simona Halep s-a calificat en-fanfare in finala turneului de la Cincinnati, dupa ce a zdrobit-o in semifinale pe sarboaica Jelena Jankovici. continuă pe Adevărul

Simona Halep, despre strategia pregatita pentru meciul cu Jelena Jankovic

Simona Halep se apropie cu pasi repezi de finala de la Cincinnati, iar in penultimul act al turneului o va intalni pe Jelenaa Jankovic, un meci, despre care romanca spune ca va fi unul agresiv.

Ce a facut Simona Halep, dupa victoria cu Petkovic. Fanii au fost in extaz

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, calificata in sferturile de finala la turneul de la Cincinnati, a oferit inghetata, a facut fotografii si a acordat autografe, in cadrul unei actiuni promotionale,.

Veste minunata pentru fanii Stelei: Rusescu e liber de contract

Aventura lui Raul Rusescu la Sevilla a ajuns la final. Dupa ce s-a antrenat la Bucuresti de unul singur in aceasta vara si a revenit la Sevilla la inceputul acestei saptamani, atacantul a ajuns la un acord cu.

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE. Dezvaluiri despre colaborarea lui Halep cu antrenorul ei

Simona Halep are cuvinte mari despre noul ei antrenor, Darren Cahill. Australianul a fost cel care a stat in spatele unor mari victorii ale americanului Andre Agassi, iar acum o.

Simona Halep o invinge pe Andrea Petkovic pentru un loc in sferturi la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Cincinnati dupa un meci de 2 ore si 40 de minute contra nemtoaicei Andrea Petkovic. Aceasta a castigat primul set cu un joc extrem de agresiv din spatele terenului, insa Halep a raspuns cu aceeasi moneda in al doilea, fortand intrarea in decisiv. Mult mai proaspata din punct de vedere fizic, Halep a facut in cele din urma diferenta si completeaza tabloul sferturilor de finala.

Simona Halep la Cincinnati: finala cu Serena Williams, de la o ora acceptabila pentru fanii romani

Simona Halep si Serena Williams isi vor disputa in aceasta seara finala turneului de la Cincinnati. Va fi cea de-a 7-a confruntare directa.

VIDEO. Simona Halep, SURPRIZA pentru fanii prezenti la turneul de la Cincinnati

Simona Halep a oferit inghetata, a facut fotografii si a acordat autografe, in cadrul unei actiuni promotionale, organizate la Cincinnati, la initiativa organizatorilor competitiei.

Tenis: Simona Halep a impartit inghetata fanilor inaintea meciului cu Petkovic (VIDEO)

Simona Halep a facut fotografii si a acordat autografe, in cadrul unei actiuni promotionale desfasurate joi, inaintea meciului pe care l-a castigat in trei seturi in fata Andreea Petkovic. in plus, fanii au.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Verdict crunt pentru Simona dat o romanca

Simona Halep-Serena Williams LIVE Eu cred ca totul depinde de Serena. Simona trebuie sa fie puternica si sa nu greseasca. Depinde cum incepe Serena meciul, daca e in forma, e de nebatut. Te demoralizeaza cand are.

Dupa ce a revenit asupra deciziei de a demisiona de la Steaua, Mirel Radoi a primit o veste proasta

Dupa ce a revenit asupra deciziei de a demisiona de la Steaua, Mirel Radoi a primit o veste proasta inaintea jocului cu CS Universitatea Craiova. Unul dintre cei mai in forma jucatori ai campioanei, Hamroun, a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )