Libnet.ro
UNICEF

11:45

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Indian Wells

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 5. 235 dolari, dupa ce a trecut. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Indian Wells

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 5. 235 dolari, marti, dupa ce a dispus cu 6-4, 6-4 de.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat, luni dimineata, in optimi la Indian Wells, turneu dotat cu premii in valoare totala de 6,1 milioane de dolari. Romanca a invins-o pe americana Varvara Lepchenko, locul 31 in clasamentul.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, marti, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva ceha Karolina Pliskova, locul 15 WTA si cap de serie numarul 14, si s-a calificat.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-1, pe sportiva americana Varvara Lepchenko, locul 31 WTA si cap de serie numarul 26, calificandu-se in optimile de finala ale turneului de categorie Premier.

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in semifinale, dupa 5-7, 6-1, 6-1 cu Navarro. Urmeaza Serena Williams

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o intalneste miercuri, de la ora 22. 00 ora Romaniei), in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells, pe Carla Suarez Navarro, a 12-a favorita. Partida are loc la nici 24 de ore distanta de meciul cu Pliskova.

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in semifinale, dupa 5-7, 6-1, 6-1 cu Navarro. A trecut un test dificil

Indian Wells 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, o intalneste miercuri, de la ora 22. 00 ora Romaniei), in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells, pe Carla Suarez Navarro, a 12-a favorita. Partida are loc la nici 24 de ore distanta de meciul cu Pliskova.

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in sferturi, dupa 6-4, 6-4 cu Pliskova. Urmeaza cea mai dificila adversara

Indian Wells 2015. Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, joaca, in noaptea de marti spre miercuri, de la ora 24. 00, impotriva Karolinei Pliskova, a 14-a favorita, in optimile turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

Simona Halep s-a calificat in optimile de la Indian Wells. Prima reactie a romancei si cine e urmatoarea adversara

Simona Halep 3 WTA) si-a asigurat prezenta in optimile de finala de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko 31 WTA), luni, scor 6-1, 3-6, 6-1.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Indian Wells. Romanca a acuzat probleme la un picior

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-1, pe sportiva americana Varvara Lepchenko, locul 31 WTA si cap de serie numarul 26, calificandu-se in optimile de finala.

Halep s-a CALIFICAT in semifinalele turneului de la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, a invins-o, miercuri, cu scorul de 5-7, 6-1, 6-1, pe sportiva spaniola Carla Suarez Navarro, locul 13 WTA si cap de serie numarul 12,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )