Libnet.ro
UNICEF

21:00

Slujbele de Craciun oficiate de Papa Francisc anul acesta, transmise online din cauza pandemiei de Covid-19

B1 B1,
Slujbele de Craciun oficiate de Papa Francisc anul acesta, transmise online din cauza pandemiei de Covid-19

Slujba de Craciun de la Vatican va fi una atipica anul acesta. Papa Franciss va fi, la fel ca si de Paste, singur la predica, slujba urmand a fi transmisa online din cauza pandemiei de. continuă pe B1

Papa Francisc a numit primul cardinal afro-american, un sustinator al drepturilor civile

Papa Francisc a numit duminica 13 noi cardinali, dintre care noua sub varsta de 80 de ani, eligibili sa fie membrii unui conclav insarcinat cu alegerea succesorului pontifului argentinian, dupa moartea sau retragerea acestuia, informeaza Reuters. Printre ei se afla si primul cardinal afro-american, cel care care l-a criticat in iunie pe Donald Trump din cauza fotografiei cu Biblia in mana in fata unei biserici istorice din Washington.

Papa Francisc a numit 13 noi cardinali, eligibili sa faca parte dintr-un conclav care-l va alege pe succesorul pontifului argentinian

Papa Francisc a numit duminica 13 noi cardinali, dintre care noua sub varsta de 80 de ani, eligibili sa faca parte dintr-un conclav care-l va alege pe succesorul pontifului argentinian, dupa moartea sau retragerea acestuia, relateaza G4media.

Papa Francisc a aparut din nou fara masca in timpul audientei pe care i-a acordat-o premierului spaniol Pedro Sanchez

Papa Francisc a aparut din nou fara masca, azi, in timpul audientei pe care i-a acordat-o premierului spaniol Pedro Sanchez, conform news. ro.

Halloween 2020. in ce data sarbatorim anul acesta Noaptea Mortilor Vii

Halloweenul sau Noaptea Mortilor Vii se sarbatoreste la data de 31 octombrie, iar anul acesta pica intr-o zi de sambata. in contextul pandemiei insa, mai multe orase au decis suspendarea petrecerilor.

Folklore a devenit primul album cu peste un milion de copii vandute in SUA anul acesta

Folklore al lui Taylor Swift este primul album vandut in peste 1 milion de copii in SUA anul acesta si s-a clasat, pentru a opta saptamana, in fruntea Billboard 200.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )