Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un sofer a ADORMIT la VOLAN si a provocat un ACCIDENT RUTIER pe Valea Oltului

B1 B1,
Un sofer a ADORMIT la VOLAN si a provocat un ACCIDENT RUTIER pe Valea Oltului

Patru oameni au fost raniti, luni dimineata, intr-un accident produs pe Valea Oltului, dupa ce soferul unei masini a adormit la volan, a patruns pe contrasens si a lovit violent un alt autoturism care circula. continuă pe B1

Un sofer a ADORMIT la VOLAN si a provocat un ACCIDENT RUTIER pe Valea Oltului

Patru oameni au fost raniti, luni dimineata, intr-un accident produs pe Valea Oltului, dupa ce soferul unei masini a adormit la volan, a patruns pe contrasens si a lovit violent un alt autoturism care circula.

Accident grav pe Valea Oltului. Patru victime

Patru persoane au fost ranite intr-un accident rutier petrecut luni dimineata pe DN7, pe Valea Oltului, in localitatea Balota, dupa ce soferul unui autoturism a adormit la volan si a intrat pe contrasens, lovind.

Accident rutier cu sase victime pe Valea Oltului

Un grav accident de circulatie s-a produs luni dimineata, pe 19 februarie, pe Valea Oltului, in judetul Valcea. Un sofer care a adormit la volan a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit cu o alta masina. in urma coliziunii au rezultat sase victime.

Roman mort intr-un accident rutier groaznic. Avea doar 21 de ani si plecase la munca in Germania

Un sofer de numai 21 de ani a murit intr-un accident rutier cumplit, petrecut in Germania. Acesta era casatorit de numai un an si jumatate si era sofer pe o furgoneta, in strainatate.

Un copil de sase ani a murit, iar alte patru persoane sunt ranite, in urma unui accident rutier care a avut loc in Timis

O fetita de sase ani a murit, iar alte patru persoane, printre care un alt copil, sunt raniti, in urma unui accident rutier care a avut loc, vineri seara, in judetul Timis, intre Buzias si Lugoj, scrie news. ro. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Timis, un grav accident rutier a avut loc, vineri seara, pe DJ 592, dupa ce doua masini s-au izbit puternic, intre orasele Buzias si Lugoj.

ACCIDENT RUTIER in Buzau: Microbuz cu pasageri, LOVIT de un autoturism. O persoana a fost transportata la spital

Un microbuz cu pasageri a fost lovit, joi noaptea, de un sofer, un pasager al microbuzului fiind ranit grav si transportat la spital. Soferul unui autoturism a intrat intr-un microbuz plin cu calatori care.

Accident rutier grav pe DN 7: un barbat a murit, trei femei si doi copii sunt raniti

Un accident mortal s-a petrecut pe Drumul National 7, Deva - Simeria, la Santuhalm. Doua masini s-au ciocnit frontal, iar un barbat a murit si alte cinci persoane au fost ranite.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )