Libnet.ro
UNICEF

08:15

Solidaritate pentru Rosia Montana: Minerii din Valea Jiului si fosti angajati de la Mechel Campia Turzii se alatura protestelor (VIDEO)

B1 B1,
Solidaritate pentru Rosia Montana: Minerii din Valea Jiului si fosti angajati de la Mechel Campia Turzii se alatura protestelor (VIDEO)

Fostii angajati de la Mechel Campia Turzii, dar si o parte dintre minerii din Valea Jiului se alatura protestului de la Rosia Montana, in semn de solidaritate cu colegii lor. Solidari cu minerii de la Rosia. continuă pe B1

Imagini de la protestul subteran din Rosia Montana: Minerii ameninta ca vor intra in greva foamei (VIDEO)

In timp ce liderii politici isi arunca unul altuia responsabilitatea, minerii blocati in subteran inca de miercuri dimineata la exploatarea miniera Rosia Montana refuza sa iasa la suprafata. in plus,.

Ponta, despre piedicile infiintarii unei companii de stat pentru Rosia Montana: Presupune o investitie in tehnologie de 1,9 miliarde de dolari

Premierul Victor Ponta a declarat, in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza zilei ca unul dintre motivele pentru care nu exista o companie romaneasca pentru exploatarea minereurilor de la Rosia Montana.

Antonescu: PSD a convenit sa revenim la Comisia parlamentara speciala pentru Rosia Montana

Proiectul Rosia Montana va ajunge din nou intr-o Comisie parlamentara speciala, iar procedura de urgenta va fi retrasa. Anuntul a fost facut de Crin Antonescu dupa o sedinta pe care a avut-o cu.

Antonescu: PSD vrea constituirea unei Comsii speciale pentru Rosia Montana.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca PSD solicita retragerea, in regim de urgenta, a proiectului de exploatare de la Rosia Montana si revenirea la Comisia Speciala. Nu ne asumam ce nu-si asuma Ponta, a declarat liberalul. Antonescu a spus ca el nu se opune retragerii proiectului, iar pozitia PNL fata de exploatare ramane aceeasi, si anume, impotriva, pentru ca proiectul nu prezinta suficiente garantii ca sa il sustinem, in Parlament, prin vot. Antonescu: PSD a solicitat .

Ponta: Proiectul Rosia Montana statea din 1999 prin sertarele Guvernul Romaniei. ...

Referitor la Rosia Montana, din 1999 statea prin Guvernul Romaniei, prin sertare. Noi ne-am facut datoria, am aratat opiniei publice toate datele, a declarat primul ministru, in sedinta de Guvernt de miercuri. Decizia corecta era sa lasam Parlamentul sa decida pe acest proiect. Sova va face maine o conferinta de presa in care va arata toate documentele. Care vor fi elementele negartive ce rezulta din faptul ca noi nu vom aproba acest proiect, cat a platit Romania, cat a cheltuit Gold .

Delegati ai minerilor din Valea Jiului, la Rosia Montana pentru a sustine protestul angajatilor RMGC

Delegati ai minerilor din Valea Jiului au fost prezenti vineri la Rosia Montana pentru a exprima solidaritatea acestora cu cei 33 de ortaci care s-au blocat in galeria Catalina Monulesti si cu ceilalti angajati ai companiei Rosia Montana Gold Corporation ce protesteaza de cateva zile, nemultumiti de stadiul discutiilor privind proiectul minier.

Ecologistii oradeni i-au cerut sprijin senatorului Gavrila Ghilea pentru Rosia Montana

Senatorul bihorean Gavrila Ghilea a avut o intrevedere cu reprezentanti ai unor entitati civice locale care s-au remarcat prin protestele organizate impotriva proiectului de lege prin care Guvernul faciliteaza dezvoltarea activitatilor companiei Rosia Montana Gold Corporation de exploatare a zacamintelor aurifere prin utilizarea cianurilor.

ADEVARUL LIVE. Cine pierde si cine castiga din batalia pentru Rosia Montana?

Guvernul a desecretizat astazi o parte dintre contractele care privesc proiectul de la Rosia Montana. in studioul Adevarul Live au fost reprezentanti ai Confederatiei Sindicale Meridian, Ion M. Ionita redactor sef Historia), iar prin skype s-a alaturat Matei Barbulescu, unul dintre protestatarii care au manifestat pentru anularea proiectului de lege propus de Victor Ponta.

Ministrul Mediului: Garantia de mediu depusa de RMGC pentru Rosia Montana este de 146 milioane dolari, anual

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Rovana Plumb, a declarat, sambata seara, la emisiunea QA cu Alessandra Stoicescu, ca garantia de mediu pe care investitorul canadian o va depune, anual, in.

Cei 22 de mineri continua protestul in subteran la Rosia Montana

Cei 22 de minerii blocati in subteran la Rosia Montana au refuzat sa iasa la suprafata pe durata noptii. in acelasi timp, mai multi protestatari din centrul comunei au protestat si ei pana dupa miezul.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )