Libnet.ro
UNICEF

22:15

Steaua - Dinamo cu casa inchisa

Online Sport Online Sport,
Steaua - Dinamo cu casa inchisa

Derby-ul Ligii 1 dintre Steaua si Dinamo se va disputa cu casa inchisa dupa ce clubul gazda a raportat vanzarea tuturor biletelor tiparite pentru acest joc. continuă pe Online Sport

Steaua-Dinamo se joaca cu casa inchisa. Cati bani incaseaza stelistii din vanzarea biletelor pentru derby de Romania

Stelistii mizeaza pe sprijinul a 28. 000 de fani la derby-ul cu Dinamo, care se va disputa pe Stadionul Ghencea sambata seara, la ora 21. Toate biletele scoase la vanzare pentru aceasta partida s-au epuizat, iar organizatorii se asteapta la o atmosfera incendiara.

Steaua vinde ultimele bilete la derby-ul cu Dinamo

Clubul din Ghencea a anuntat ca va scoate la vanzare, vineri, la casele de bilete de la Stadionul Steaua, ultimele tichete pentru derby-ul de sambata seara cu Dinamo.

Asteptarile Simonei Halep de la derby-ul Steaua-Dinamo

Simona Halep a fost invitata de clubul Steaua sa dea lovitura de incepere la derby-ul de sambata cu Dinamo si cea mai buna jucatoare de tenis din Romania spune ca vrea sa se bucure de momentul de a fi prezenta pe gazon.

Reghe si MM Stoica prefateaza derby-ul Steaua-Dinamo: Va fi un spectacol total, cum nu s-a mai vazut de ani buni

Antrenorul si managerul Stelei se asteapta ca suporterii care vor veni pe Ghencea la derby-ul Steaua - Dinamo sa creeze o atmosfera incendiara. in plus, MM Stoica asteapta de la echipa sa o victorie in fata eternei rivale, ceea ce ar imbunatati palmaresul Stelei in confruntarile directe cu Dinamo.

Selectionerul Piturca a anuntat ca va definitiva lotul nationalei pentru amicalul cu Argentina dupa derby-ul Steaua - Dinamo

Lotul nationalei pentru amicalul cu Argentina va fi definitivat dupa derby-ul dintre Steaua si Dinamo, de sambata, a anuntat selectionerul Victor Ponta. Jucatorii care au primit instiintari din partea.

Selectionerul Piturca a anuntat ca va definitiva lotul nationalei pentru amicalul cu Argentina dupa derby-ul Steaua - Bucuresti

Lotul nationalei pentru amicalul cu Argentina va fi definitivat dupa derby-ul dintre Steaua si Dinamo, de sambata, a anuntat selectionerul Victor Ponta. Jucatorii care au primit instiintari din partea.

Halep da lovitura de start la Steaua - Dinamo

Cea mai in voga jucatoare de tenis din Romania la ora actuala, Simona Halep, a acceptat invitatia clubului Steaua de a da lovitura de start la derby-ul de sambata seara cu Dinamo.

Ioan Niculae inainte de Steaua - Dinamo: Stoican nu e Chirila care a dormit in pat cu nu stiu cine

Cel mai bogat patron din Liga 1 isi pune mari sperante intr-o evolutie solida din partea lui Dinamo in derby-ul cu Steaua pentru a recupara astfel din ecartul creat intre formatia din Ghencea si Astra Giurgiu.

VIDEO Chipciu arunca in aer Steaua Dinamo: Directorul sportiv al lor e stelist. Dovada adusa de mijlocas

Derby-ul campionatului se va juca, sambata ora 21. 00, Digi Sport 1), iar cu 24 de ore inainte de primul fluier, cel mai in forma fotbalist al gazdelor a facut o serie de afirmatii care, cu siguranta, vor face valuri in Stefan cel Mare.

LIVETEXT Steaua - Dinamo, meci cu o cota record. Totul despre Derby de Romania.

Steaua si Dinamo se vor intalni de trei ori in circa o luna si jumatate, prima partida fiind cea de sambata, de la ora 21. 00, disputata in Ghencea. Meciul, care conteaza pentru etapa a XXI-a a Ligii I, este unul in care Dinamo isi doreste sa puna capat seriei de sase infrangeri consecutive in fata marii rivale. LIVETEXT Steaua - Dinamo 1 martie, ora 21:00, difuzare tv: Digi Sport, livetext: romanialibera. ro) Echipele probabile Steaua: Tatarusanu - Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici - .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )