Libnet.ro
UNICEF

19:30

Surse. Lista finala: cine sunt cei 16 ministri ai Guvernului Orban. Ce schimbari au aparut peste noapte

Adevărul Adevărul,
Surse. Lista finala: cine sunt cei 16 ministri ai Guvernului Orban. Ce schimbari au aparut peste noapte

Raluca Turcan are de ales: fie preia Ministerul Dezvoltarii, fie va fi numita vicepremier fara portofoliu, cu speranta ca ar putea deveni presedintele Camerei Deputatilor. in aceasta noapte se vor stabili titularii de la Sanatate, Mediu si Fonduri Europene, in rest portofoliile sunt batute in cuie. Guvernul Orban va avea doar 16 ministere. Desi nu a strans inca o majoritate, Ludovic Orban va prezenta joi echipa de ministri in Parlament. continuă pe Adevărul

Zi libera de la stat, pe 16 februarie. Cine sunt angajatii care vor beneficia de ea

Zeci de mii de angajati vor putea beneficia de o zi libera din partea statului pe data de 16 februarie. Ce precizeaza mai exact proiectul de act normativ si care sunt angajatii care vor putea beneficia de liber? Zi libera de la stat. Cine sunt angajatii care vor sta acasa pe 16 februarie? Statul a .

Ce au spus la audieri suspectii din cazul padurarului ucis in Maramures. Cine sunt barbatii

Suspectii din cazul padurarului ucis in Maramures au fost eliberati si nu au fost pusi sub acuzare. Unul dintre ei ar fi nepotul prim-procuroarei din Targu Lapus, care este milioanr in euro si angajatul unei firme implicata in scandaluri cu privire la taieri ilegale de paduri. Suspectii din cazul padurarului ucis in Maramures au fost .

Turcan: Vineri va fi lista finala de ministri. Initial am plecat de la 6-7 nume pentru fiecare portofoliu

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a afirmat, marti seara, ca initial s-a pornit cu 6-7 nume de persoane care ar putea prelua fiecare minister, ulterior ajungandu-se la trei nume. Pe unele portofolii exista deja conturat un nume, a spus Turcan, anuntand ca lista ministrilor va fi finalizata vineri.

Corporate Report: Boeing face fata tot mai greu scandalului 737 MAX; Huawei poarta discutii preliminare cu firme americane pentru licenta platformei 5G; Pe lista milionarilor, chinezii sunt pentru prima oara mai multi decat americanii

Problema lui Boeing incepe sa capete aspecte penale * Huawei vrea sa vanda calul troian 5G, nu sa-l dea cadou * Credit Suisse a numarat milioanele de milionari din lume.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )