Libnet.ro
UNICEF

19:45

Tataru: Primii vor fi vaccinati cei din sistemul medical, aproape 550.000 de persoane

Hotnews Hotnews,
 Tataru: Primii vor fi vaccinati cei din sistemul medical, aproape 550.000 de persoane

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, la Husi, ca cel mai probabil campania de vaccinare impotriva SARS-CoV-2 va incepe in luna ianuarie a anului 2021, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Ce interdictii vor avea cei care nu se vaccineaza. Raed Arafat a facut anuntul trist

Vaccinare nu va fi obligatiorie, insa cei care nu se vor imuniza impotriva covid vor avea cateva interdictii mari. De asemenea, Raed Arafa a anuntat ca este dispus sa se vaccineze in public daca asta va ajuta la convingrea populatiei sa o faca la randul ei. Vaccinarea anti-COVIS 19 nu va fi obligatorie, insa vine .

Ce calitati si defecte au cei din zodia Capricorn. Care e punctul lor forte

Recunoastem un nativ din zodia Capricorn prin corectitudinea si autodisciplina lor. De asemenea, mai sunt si seriosi, eficienti, romantici si, in unele cazuri, exagerati. Viata profesionala si cea amoroasa sunt influentate de trasaturile lor dominante. Cei din zodia Capricorn sunt calculati atunci cand sunt de luat decizii importante ce le poate afecta viata. Sunt exigenti .

Valeriu Gheorghita: Probabil ca vom avea cel putin un milion de doze de vaccin anti-COVID disponibilein prima transa, doze care ne vor permite asigurarea vaccinarii personalului medical si medico-social (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campanieinationale de vaccinare impotriva noului coronavirus, a declarat vineri ca in prima etapa, Romania ar putea primi aproximativ un milion de doze din.

Persoanele din sectorul medical vor, 80 la suta, sa se vaccineze, sustine presedintele Iohannis

Persoanele informate din zona medicala vor, in proportie de 80 la suta, sa se vaccineze, a declara.

10 inventii din domeniul medical au primit finantari intr-o compentitie internationala pentru lansarea rapida pe piata

Zece noi startup-uri din Europa Centrala, de Est si de Sud au primit finantari in cadrul EIT Health. Un software pentru analiza datelor clinice ale pacientilor diagnosticati pozitiv cu COVID-19, un dispozitiv portabil de monitorizare a tusei sau o solutie care ajuta la diagnosticarea precoce a cancerului ovarian au primit sprijin financiar pentru o lansare mai rapida pe piata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )