Libnet.ro
UNICEF

19:45

TEODOROVICI: Ordonanta 114 este cel mai curajos act normativ de dupa Revolutie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TEODOROVICI: Ordonanta 114 este cel mai curajos act normativ de dupa Revolutie

Ordonanta 114 din 2018, prin care Guvernul le impune bancilor taxa pe lacomie, este cel mai curajos act normativ de dupa Revolutia din 1989 a afirmat, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici: OUG 114 este actul normativ cel mai curajos si indraznet aparut dupa Revolutie

Ordonanta 114 este actul normativ cel mai curajos si indraznet aparut dupa Revolutie, a declarat luni ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, in plenul Camerei Deputatilor.

Teodorovici: OUG 114 este actul normativ cel mai curajos si indraznet aparut dupa Revolutie. Vom promova alternative, daca vor fi echitabile pentru cetateni

Ordonanta 114 este actul normativ cel mai curajos si indraznet aparut dupa Revolutie, a declarat luni ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, in plenul Camerei Deputatilor. El a precizat ca, daca va fi nevoie, vor exista alternative, dar doar daca acestea sunt echitabile pentru cetateni.

HOROSCOP. Acesta este cel mai puternic semn din zodiac. E nativul cu cea mai mare forta si incarcatura emotionala

Fiecare semn zodiacal are partile sale puternice. Cineva are un suflet bun, cineva norocul in buzunar. insa cel mai puternic si ferm in deciziile sale este Scorpionul. Forta si incarcatura.

UPDATE Teodorovici: OUG 114 este actul normativ cel mai curajos si ndraznet de dupa Revolutie. Sunt multi mascarici platiti din bani publici

Ora Guvernului s-a lasat cu jigniri din partea ministrului finantelor, Eugen Teodorovici, la adresa opozitiei. In plenul Camerei Deputatilor, unde a fost chemat sa dea explicatii cu privire la efectele OUG 114/2018. Astfel referindu-se la membrii opozitiei, in special la cei din USR, a folosit cuvinte ca mascarici sau a nasui, facand referire la Claudiu Nasui.

Teodorovici: OUG 114 este actul nomativ cel mai curajos si ndraznet de dupa Revolutie

Exista aceasta deschidere pentru dialog din partea tuturor ministrilor din Guvern, a declarat Eugen Teodorivici, ministrul Finantelor Publice, in plenul Camerei Deputatilor. Stire in curs de actualizare .

HOROSCOP. Suntem in zodia Pesti, deci VISAM mai mult! Care este cel mai URAT VIS pentru fiecare ZODIE?

Din 19 februarie si pana pe 20 martie, Soarele se afla in apele sensibile si pline de imaginatie ale zodiei Pesti. Acest fapt inseamna ca toata lumea va imprumuta intr-o forma sau alta din caracteristicile si.

Premiile Oscar 2019: Green Book este cel mai bun film. Rami Malek a castigat Oscarul pentru rolul lui Freddie Mercury

Drama cu accente comice Green Book a castigat Oscarul pentru cel mai bun film, in timp ce Alfonso Cuaron a fost desemnat cel mai bun regizor gratie dramei alb-negru Roma. Rami Malek a castigat Oscarul pentru portretizarea lui Freddie Mercury, in timp ce Olivia Colman a triumfat cu rolul din The Favourite.

Oscar 2019: cel mai bun actor. Poate nu-i pe gustul tau, dar e de Oscar

Oscar 2019 are si un cel mai bun actor. Selectia n-a fost usoara, dar nici numele n-au fost incredibil de grele. Pana anul viitor insa, un singur om pleaca acasa cu premiul Oscar. inainte.

Oscar 2019: cel mai bun film. Ca iti place sau nu, a luat premiul Oscar

Premiile Oscar au fost decernate si, ei bine, cel mai asteptat castigator are acum si un an. Pentru urmatorul an, altul nu mai avem, fie ca-ti place, fie ca nu. Oscar 2019 a venit cu o.

Oscar 2019. Green Book, cel mai bun film. Bohemian Rhapsody a castigat patru premii

Lungmetrajul Green Book a fost desemnat cel mai bun film la cea de-a 91-a editie a galei de decernare a premiilor Oscar, organizata duminica seara la Los Angeles, unde productia Bohemian Rhapsody, un film.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )