Libnet.ro
UNICEF

21:00

Tesla apara Model S, dupa 3 incendii: Ai mai multe sanse sa fii lovit de fulger decat sa-ti ia Tesla foc. Totusi, masina va fi modificata

Hotnews Hotnews,
 Tesla apara Model S, dupa 3 incendii: Ai mai multe sanse sa fii lovit de fulger decat sa-ti ia Tesla foc. Totusi, masina va fi modificata

Tesla Motors producator auto american de automobile electrice apara Model S dupa ce aceasta masina a fost implicanta in trei incidente soldate cu incendii ale pachetului de baterii litiu-ion utilizate pentru propulsie. Compania spune ca un sofer are de 4,5 ori mai multe sanse sa aiba de-a face cu un incendiu intr-o masina pe benzina decat in Model S si ca poti avea mai multe sanse sa fii lovit de fulger, in timpul intregii vieti, decat sa asisti la un incendiu inofensiv al sedanului electric Tesla. Totusi, masina va suferi unele modificari. continuă pe Hotnews

Greva in Belgia: Mai multe zboruri au fost anulate dupa ce 80% dintre piloti au intrerupt lucrul

80% dintre pilotii companiei Brussels Airlines sunt in greva. Mai multe zboruri, cu destinatia sau venind de la Budapesta, Geneva, Madrid, Berlin si Paris au fost anulate deja in cursul diminetii de luni.

Ploile torentiale si inundatiile fac ravagii in Arabia Saudita. Mai multe cartiere au fost inundate

Mai multe scoli si universitati din orasul Riyad au fost inchise din cauza inundatiilor produse in mai multe cartiere ale capitalei Arabiei Saudite, relateaza AFP. Ploi abundente, insotite.

Perchezitii la CJ Prahova. Procurorii ridica mai multe documente de la institutia condusa de Mircea Cosma

Procurori DNA se afla miercuri, la sediul Consiliului Judetean Prahova, institutie condusa de Mircea Cosma, lider al filialei judetene a PSD, de unde anchetatorii vor ridica mai multe documente, a declarat seful.

Banca Mondiala: Firmele romanesti platesc de trei ori mai multe taxe decat media UE.

O firma din Romania face in fiecare an 39 de plati catre stat in contul taxelor si contributiilor, de trei ori mai multe fata de media UE, pentru care pierde 200 de ore, iar cea mai mare parte din povara fiscala este distribuita pe munca, potrivit unui raport publicat de Banca Mondiala BM), informeaza Mediafax. Romania se afla pe pozitia 134 in clasamentul Paying Taxes 2014, raport realizat de Banca Mondiala si compania de consultanta si audit PwC. Anul trecut, Romania ocupa locul .

Mai multe carti dintr-o biblioteca belgiana, depistate pozitiv cu herpes si cocaina

Un profesor belgian a imprumutat mai multe carti dintr-o biblioteca din Anvers si a efectuat asupra lor o serie de teste de depistare a bacteriilor, a microbilor si a altor substante. Astfel, doua copii ale.

Peste 71% din apelurile la 112 sunt false. Cele mai multe sunt din Covasna, Calarasi si Mures

Peste 71% din cele peste 13 milioane de apeluri la numarul unic de urgenta 112, inregistrate in Romania in primele noua luni ale anului, au fost false. Cele mai multe au fost facute din judetele Covasna, Calarasi si Mures.

Primaria Sectorului 1, premiata pentru cele mai multe tranzactii cu cardul la plata impozitelor

Primaria Sectorului 1 a fost premiata pentru cele mai multe tranzactii cu cardul la plata taxelor si impozitelor locale, inregistrand aproximativ zece la suta din acest tip de plati la nivel national.

Cum ar putea arata Romania in returul cu Grecia - Victor Piturca pregateste mai multe modificari

Dupa ce a pierdut cu 3-1 in mansa tur, Victor Piturca este nevoit sa schimbe strategia pentru partida cu Grecia de pe Arena Nationala. Conform gsp. ro, selectionerul i-ar putea titulariza pe Maxim, Chiriches si Nicolita.

Secretari de stat si consilieri ai lui Ponta, propusi pentru AGA la mai multe companii de stat

Mai multi secretari de stat din ministere si doi consilieri ai premierului Victor Ponta au fost propusi sa faca parte din Adunarile Generale ale Actionarilor sau Consiliile de Administratie de la Electrocentrale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )