Libnet.ro
UNICEF

21:15

Tinerii din orase care vor sa creada in viitorul Romaniei se mobilizeaza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tinerii din orase care vor sa creada in viitorul Romaniei se mobilizeaza

Daca eu cred in viitorul nostru? Cum sa nu! Altfel nu am fi aici, declara o tanara, Laura care, la fel ca multi alti tineri manifestanti ies in strada la Bucuresti, incepand de marti, impotriva coruptiei si migratiei in masa pe care aceasta o favorizeaza, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

USA Today: Tinerii din Romania demonstreaza pe strazi pentru viitorul lor. Coruptia mostenita din comunism nu este inca anihilata

Mii de oameni din Romania au iesit in strada pentru a protesta la adresa masurilor legislative adoptate de Guvern, anunta un comentariu prezentat in publicatia USA Today sub titlul Ce este putina coruptie in Romania?.

Dragnea, intrebat despre coruptie de presa elvetiana, inainte de alegeri: Vreau sa vorbesc despre viitorul Romaniei, nu despre acest bullshit

Postul elvetian SRF a publicat, joi, un material legat de protestele din Romania din cauza OUG privind modificarea legilor penale, in care este citata si o declaratie oferita de Liviu Dragnea jurnalistilor elvetieni inainte de alegeri, in care, intrebat despre lupta anticoruptie, a spus ca vrea sa vorbeasca despre viitorul Romaniei, nu despre acest bullshit.

VIDEO. Liviu Dragnea, la un radio din Elvetia: Vreau sa vorbesc despre viitorul Romaniei, nu despre astfel de bullshit, precum coruptia

Liviu Dragnea a vorbit la SRF Televiziunea si Radioul Elvetia) despre coruptia din Romania, sugerand ca este un bullshit, intr-o interventie inregistrata inainte de alegeri.

Vedetele care vor deveni mame in acest an

In acest an, mai multe vedete vor deveni mame si vor trebui sa ia o mica pauza de la cariera.

Clujul iese in strada. in aceste zile se joaca viitorul Romaniei pentru urmatoarele doua decenii. Haideti sa nu ii lasam sa ne fure viitorul

Clujenii anunta ca vor protesta si joi seara, de la ora 19. Punctul de intalnire este, ca si datile trecute, Piata Unirii. La evenimentul de pe Facebook ce anunta protestul au spus, pana la ora scrierii acestei stiri, ca vor iesi in strada circa 4. 000 de oameni.

Dragnea, la un radio din Elvetia: Vreau sa vorbesc despre viitorul Romaniei, nu despre astfel de bullshit, precum coruptia (VIDEO)

In plin scandal politic, revine in actualitate o declaratie a lui Liviu Dragnea potrivit careia coruptia este un bullshit. Afirmatia a fost facuta in cadrul unui interviu acordat.

Un patron le ofera program flexibil angajatilor care vor sa mearga la proteste: E unul din acele momente CRITICE in care spiritul civic poate face diferenta (FOTO)

Un cetatean a primit un mail cu un mesaj emotionant de la patronul firmei la care lucreaza, pe care l-a postat in mediul online, pentru a fi apreciat si de catre altii. Patronul le scrie angajatilor ca.

Cazare gratis pentru protestatarii din afara Bucurestiului, care vor participa la manifestatiile impotriva actelor normative aprobate de Guvern

Patronul a doua hosteluri din Bucuresti a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca va oferi cazare gratuita persoanelor care vin la proteste din afara Capitalei.

Vom ateriza pe Aeroportul Cristiano Ronaldo din Madeira. Care a fost reactia oamenilor la auzul acestei vesti (FOTO)

Bine ati venit pe Aeroportul Cristiano Ronaldo!, se va auzi in aeroportul din Madeira, Spania din 29 martie. Aceasta este insula unde s-a nascut marele fotbalist, iar acolo oamenii mai pot gasi.

SCANDAL in Parlament. Serban Nicolae: Doamna Gorghiu, nu aveti de unde sa stiti cum m-am trezit eu dimineata, din ratiuni care tin de binele meu personal / Gorghiu: Barbat mitocan! (VIDEO)

Scandal in Comisia Juridica! Referendumul pe tema gratierii si a modificarii Codurilor penale a creat tensiuni la sedinta de vineri. Alina Gorghiu l-a criticat pe seful Comisiei Juridice din Senat, Serban.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )