Libnet.ro
UNICEF

10:15

TOP Filmele cele mai tari bat miliardul de dolari: ce lungmetraje au ajuns la incasari-record FOTO

Adevărul Adevărul,
TOP Filmele cele mai tari bat miliardul de dolari: ce lungmetraje au ajuns la incasari-record FOTO

Bazate pe surse literare sau pe personaje adulate la nivel mondial, in mare parte, filmele cu vrajitori si supereroi reusesc sa genereze la box office sume de peste un miliard de dolari. intre filmele cu incasari de peste un miliard de dolari se numara Avatar, Titanic, Minionii, Stapanul Inelelor144; sau pelicule din universul Marvel. continuă pe Adevărul

Top 5 cele mai murdare locuri din casa

Germenii sunt peste tot: pe bara din autobuz, pe maini, pe talpile pantofilor sau chiar in masina, scrie ziarulring. ro. Cele mai multe dintre aceste bacterii, virusuri si alte microorganisme nu ne fac nici un rau,.

Top 5 cele mai vorbarete zodii: nativii cu chef de taifas la orice ora

Cele mai vorbarete zodii. Unii nativi au fost inzestrati de astre cu un talent oratoric extraordinar cu care uneori au tendinta de a-si innebuni interlocutorii. Cu toate acestea, in unele cazuri acesta calitate ii transforma pe vorbareti in persoane foarte carismatice.

Tara in care masturbarea este pedepsita cu decapitarea. Top 10 cele mai ciudate legi sexuale din lume

Cetatenii Stetelor Unite ale Americii au garantate nenumarate libertati, insa in materie de sex au cele mai ciudate legi. Cele mai aspre pedepse, care merg pana la decapitare, sunt intalnite in lumea araba.

Oamenii de stiinta au realizat un top cu cele mai relaxante piese facute vreodata

Oamenii de stiinta de la British Academy of Sound Therapy au realizat un top cu cele mai relaxante piese facute vreodata. Cercetatorii au realizat un studiu, la care au participat mai multe zeci de persoane.

Zece cele mai tari bancuri despre animale. Stii de ce caraie cioara cand zboara si ce face iepurasul-politist cand intra intr-o farmacie

De la filmuletele amuzante cu pisici si caini postate pe site-urile de socializare la experientele haioase de zi cu zi atunci cand ai alaturi un animal de companie, lumea necuvantatoarelor reprezinta o inepuizabila sursa de glume. Adevarul va prezinta o selectie a celor mai hazlii bancuri cu si despre animale.

Care sunt cele mai tari combinatii de miere care ajuta organismul uman si trateaza o multime de afectiuni

Lupul albinelor este o viespe mare care intra in stup, omoara matca si astfel moare intreaga familie de albine. Anul 2015, fata de anul precedent, a fost un an mai bun pentru apicultori in ceea ce priveste cantitatea de miere obtinuta, dar problema viespiilor ramane in continuare foarte grava. Adevarul. ro va prezinta cateva din combinatiile miraculoase ale mierii.

TOP cele mai mari zece companii din regiune. Dacia detroneaza gigantii din energie

Jumatate dintre cele mai mari companii din sud-estul Europei sunt din Romania, iar Autombile-Dacia a devenit una dintre cele mai puternice afaceri detronand giganti din energie, reiese din top 100 realizat de seenews. com.

Cele mai mari 500 de companii americane tin peste 2,1 trilioane de dolari in afara SUA. Pentru profiturile ascunse in paradisuri fiscale ar trebui sa plateasca taxe de 620 mld. dolari - studiu

Cele mai mari 500 de companii americane tin profituri de peste 2,1 trilioane de dolari in afara tarii pentru a evita taxarea in SUA si ar datora impreuna impozite de 620 de miliarde daca ar repatria fondurile, arata un studiu citat de Reuters.

Reduceri eMAG la gadgeturi: cele mai bune oferte inainte de Black Friday

Pe parcursul acestei saptamani, puteti beneficia de noi reduceri eMAG la dispozitive de toate felurile. Pentru saptamana aceasta, eMAG ne-a pregatit cateva reduceri la dispozitive de top. in afara de ofertele la tabletele Apple si telefoanele HTC, puteti beneficia de unele oferte importante la routere Asus si SSD-uri Kingston. De asemenea, iPhone 6S si 6S Plus [] Reduceri eMAG la gadgeturi: cele mai bune oferte inainte de Black Friday Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase gradini botanice din Europa: destinatii care atrag anual milioane de turisti

Cele mai frumoase gradini botanice din Europa. Aceste parcuri frumos amenajate, cu plante rare si exotice, pot fi intalnite in multe orase europene. Unele dintre cele mai frumoase se gasesc in Londra, in Granada si la Munchen.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )