Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei dirijori romani printre cei mai buni participanti la Jeunesses Musicales Conducting Masterclass

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Trei dirijori romani printre cei mai buni participanti la Jeunesses Musicales Conducting Masterclass

In perioada 20 24 Septembrie 2017, Elite Art Club UNESCO a organizat la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti Jeunesses Musicales Conducting Masterclass care a reunit dirijori din toate colturile lumii. Editia de anul acesta a Masterclass-ului de Dirijat Jeunesses Musicales a adus la Bucuresti 18 dirijori dedicati profesionalismului si excelentei. Anul acesta programul . continuă pe Ceaşca de Cultură

Proprietarul turc al TotalSoft: IT-istii romani, mult mai buni decat turcii

La un ceai turcesc il am alaturi de mine pe fondatorul LOGO, unul dintre cei mai mari jucatori regionali pe piata de software si, din 2016, proprietarul TotalSoft. Tugrul Tekbulut este deschis si foarte sincer cand imi marturiseste:.

Cei mai de succes artisti romani din ultimii 6 ani, desemnati la Media Music Awards

Media Music Awards, gala de premii muzicale ce va avea loc anul acesta, in premiera, la Bucuresti, reprezinta un adevarat barometru al succesului artistilor din industria muzicala romaneasca.

Trei cetateni romani au fost repatriati din Siria prin Liban

Trei cetateni romani, dintre care doi minori, precum si un cetatean sirian, membru de familie al acestora, au fost repatriati, vineri, din Siria prin Liban, in cadrul unei operatiuni care a fost coordonata de Celula de Criza a Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei.

Cei mai ciudati pantofi de la Paris Fashion Week

La Paris Fashion Week atentia publicului s-a indreptat si asupra accesoriilor purtate de modele pe catwalk. Iata, spre exemplu, cei mai ciudati pantofi expusi pe podium de marile case de moda.

Am trait si in subsoluri: Poveste zguduitoare a unuia dintre cei mai mari actori ai tarii (FOTO)

Este unul dintre cei mai mari actori din Romania, dar putini sunt cei care stiu prin ce greutati a trecut in copilarie. Artistul Marcel Iures, pentru ca despre el este vorba, a suferit mult.

Be Eu: Care sunt cei mai influenti europarlamentari

Cei mai influenti 70 de oameni din Parlamentul European. Pe primul loc se afla Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, urmat de Manfred Weber si Gianni Pittella. Primul europarlamentar roman.

Cel de-al treilea Maraton International Chisinau a adunat circa 17 mii de participanti

Cea de-a treia editie a Maratonului International Chisinau, organizata duminica, 1 octombrie, a adunat circa 17 mii de participanti. Acestia au alergat pe strazile centrale ale Chisinaului, iar linia de start si finis a fost fixata chiar in Piata Marii Adunari Nationale. Cei mai buni s-au invrednicit de medalii, transmite IPN.

Care este brandul de pantofi pe care il poarta cei mai puternici executivi

Elita din Silicon Valley, recunoscuta pentru stilul vestimentar simplu si monocrom, a ales sa-si defineasca statutul printr-un accesoriu aparte: incaltamintea. CEOs de la firme tech poarta sneakersii unui brand de lux parizian care costa mai mult decat.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )