Libnet.ro
UNICEF

18:30

Al treilea guvern PSD-ALDE, investit de catre Parlament. 282 de voturi pentru Guvernul Dancila

Antena3 Antena3,
Al treilea guvern PSD-ALDE, investit de catre Parlament. 282 de voturi pentru Guvernul Dancila

Guvernul Dancila a primit votul de incredere din partea Parlamentului. 282 de parlamentari au votat pentru, 136 impotriva si o abtinere. Votul a fost secret cu bile. Programul de guvernare al. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, dupa ce Guvernul Dancila a fost investit de catre Parlament

Calin Popescu Tariceanu a sustinut un discurs in Parlament in urma aflarii voturilor pentru Guvernul Dancila. Parlamentul a acordat votul sau de investitura. Vreau sa profit de.

Guvernul Dancila a trecut de Parlament

ACTUALIZARE 17:40 Guvernul Dancila a trecut de Parlament Guvernul condus de Viorica Dancila a fost investit de catre Parlament,astazi cu 282 de voturi favorabile, 136 de voturi impotriva si o abtinere. ------ * ACTUALIZARE 17:35 Votul pentru Guvernul Dancila si pentru programul de guvernare s-a incheiat ------ * ACTUALIZARE 17:30 Kelemen Hunor: Ne indreptam spre o situatie tragica si este irelevant daca pana in 2020 mai votam cinci guverne ------ * ACTUALIZARE 16:55 A inceput votul de investire a Guvernului Dancila ------ * ACTUALIZARE 16:50 Dancila: Guvernul va raspunde pentru oportunitatea deciziilor exclusiv in fata coalitiei de guvernare ------ * ACTUALIZARE 16:35 RALUCA TURCAN: Nu lasati ca paranoia lui Liviu Dragnea sa distruga complet Romania ------ * ACTUALIZARE 16:15 Dragnea: Doamna Viorica Dancila a respirat aerul occidental, s-a distantat de modul romanesc de a face politica ------ * ACTUALIZARE 15:55 Dancila: Nu voi introduce nicio taxa noua; vom renunta la formularul 600 ------ * ACTUALIZARE 15:45 Premierul desemnat, Viorica Dancila, a spus, in plenul reunit al Parlamentului, ca reprezinta, alaturi de Cabinetul sau, vointa politica a coalitiei majoritare din Parlament, spunandu-le parlamentarilor ca nu vor vota persoane, ci dorinta cetatenilor Romaniei exprimata la alegerile din decembrie 2016. ------ * ACTUALIZARE 15:40 Viorica Dancila: Obiectivul meu este ca in 2020 Romania sa fie in clasamentul celor mai puternice economii din UE ---- Senatul si Camera Deputatilor s-au reunit luni dupa-amiaza pentru votul privind Cabinetul Dancila. La sedinta si-au inregistrat prezenta 352 de parlamentari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )