Libnet.ro
UNICEF

18:30

Trump a gasit solutia pentru criza migrantilor din Europa - Spania sa construiasca un zid n Sahara

Hotnews Hotnews,
 Trump a gasit solutia pentru criza migrantilor din Europa - Spania sa construiasca un zid n Sahara

Presedintele Donald Trump a recomandat construirea unui zid in Sahara pentru a solutiona criza migratiei din Europa, spune ministrul spaniol de externe, citat de BBC. continuă pe Hotnews

SOLUTIA lui Trump pentru criza migratiei din EUROPA: Construirea unui zid in DESERTUL SAHARA: Nu poate fi mai mare decat granita noastra cu Mexicul

Donald Trump sugereaza ca Guvernul spaniol trebuie sa abordeze criza migratiei urmand masurile promovate in mandatul sau, adica prin construirea unui zid de-a lungul desertului Sahara, a dezvaluit ministrul de.

Declaratie deplasata a primarului Chirica: Dragnea si ai lui au facut mai mult rau Romniei dect au facut toti homosexualii din Europa

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a facut o declaratie total deplasata la adresa comunitatii gay, afirmand ca Dragnea si ai lui au facut mai mult rau Romaniei decat au facut toti homosexualii din Europa. Vorbind despre organizarea referendumului pentru familia traditionala, edilul a mai spus ca acest scrutin trebuie sustinut pentru ca normalitatea nu trebuie pusa la indoiala niciodata.

Sorina Pintea despre asigurarile de sanatate: Romnii au dreptul la aceleasi servicii de calitate ca si n tarile vest europene. Din pacate, avem cea mai mica contributie din Europa

Pacientii din Romania au dreptul la aceleasi servicii de calitate ca si in tarile vest europene, cu care intotdeauna ne comparam, dar din pacate avem cea mai mica contributie din Europa si contribuim 5 milioane pentru 17 milioane, a afirmat luni ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a adaugat ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, nu s-a referit, in declaratiile sale recente privind posibile pachete de servicii medicale diferentiate in functie de contributia la asigurarile de sanatate, la faptul ca cetatenii din Romania nu vor beneficia de servicii egale in ce priveste programele de sanatate.

Primarul Mihai Chirica: Dragnea si ai lui au facut mai mult rau Romaniei decat au facut toti homosexualii din Europa

Declaratie deplasata a primarului din Iasi. Mihai Chirica a declarat ca Liviu Dragnea si apropiatii sai au facut mai mult rau Romaniei decat au facut toti homosexualii din Europa. Cat despre.

IFC si-a extins operatiunile din Europa si Asia Centrala

IFC, membra a Grupului Bancii Mondiale, si-a extins operatiunile din Europa si Asia Centrala cu angajamente privind investitii de 2,9 miliarde dolari care sa ajute la impulsionarea diversificarii economiilor din regiune, sa promoveze accesarea fondurilor de catre micile intreprinderi si sa gestioneze schimbarile climatice, anunta un comunicat de presa.

Sprijin financiar oferit pentru intoarcerea antreprenorilor din Diaspora

Romanii din Diaspora sunt din ce in ce mai interesati sa deruleze o activitate antreprenoriala in tara, cautand activ noi modalitati de a-si pune ideile de business in practica. Astfel, in cursa pentru obtinerea finantarii din cadrul proiectului Diaspora ReSTART au intrat 149 de persoane care, dupa efectuarea unor cursuri de formare antreprenoriala, au intocmit si depus planurile de afaceri, 60 dintre ele beneficiind de acces la o finantare nerambursabila de maximum 40. 000 Euro, conform unui comunicat de presa al Consiliului National al intreprinderilor Patronale Mici si Mijlocii din Romania CNIPMM).

Donald Trump a sugerat Spaniei construirea unui zid pentru oprirea migrantilor

Presedintele american Donald Trump a sugerat Guvernului spaniol sa construiasca un zid in Sahara pentru o opri migratia, masura pe care a promovat-o si in campania sa electorala, propunand construirea unui zid mare si frumos de-a lungul granitei dintre SUA si Mexic, informeaza News. ro.

Alexandru Arsinel, din nou in reclamele Catena: Au gasit solutia sa ma intorc si ma bucur FOTO

Alexandru Arsinel 78 de ani) a revenit intr-o noua reclama a farmaciei Catena, dupa o absenta de 11 luni. Dupa moartea Stelei Popescu, actorul a disparut din spoturile TV, fiind inlocuit de un alt actor de la Teatrul de Revista.

Donald Trump, mesaj important pentru Klaus Iohannis

Donald Trump a transmis Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, in calitate de gazda a Summitului Initiativa celor Trei Mari, un mesaj adresat participantilor la Summitul de la Bucuresti. Le transmit .

Anunt important pentru cetatenii ROMANI din Marea Britanie! Ce se intampla cu imigrantii dupa BREXIT

Vesti proaste pentru romanii care vor sa mearga in Marea Britanie. Alan Manning, presedintele Comisiei Consultative privind Migratia, a anuntat ca tara sa trebuie sa limiteze acceptarea imigrantilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )