Libnet.ro
UNICEF

20:15

Turcia, ingrijorata in legatura cu soarta etnicilor tatari turcofoni din Crimeea

B1 B1,
Turcia, ingrijorata in legatura cu soarta etnicilor tatari turcofoni din Crimeea

Turcia urmareste indeaproape situatia din Ucraina si se arata ingrijorata in special in legatura cu soarta etnicilor tatari turcofoni din Crimeea, unde Rusia a trimis forte armate, sustin surse din. continuă pe B1

Turcia, ingrijorata in legatura cu soarta etnicilor tatari turcofoni din Crimeea.

Turcia se arata ingrijorata in special in legatura cu soarta etnicilor tatari turcofoni din Crimeea, unde Rusia a trimis forte armate, au declarat luni surse din Guvernul turc, informeaza Mediafax. Avem o datorie importanta fata de tatari si suntem in discutii cu partile implicate pentru ca aceasta disputa sa nu se transforme intr-un conflict armat. Nu putem ramane simpli spectatori la ceea se intampla in regiune, a explicat o sursa guvernamentala. Declaratia intervine in contextul in care .

Turcia, ingrijorata de soarta etnicilor tatari din Crimeea

Turcia urmareste indeaproape situatia din Ucraina si se arata ingrijorata in special in legatura cu soarta etnicilor tatari turcofoni din Crimeea, unde Rusia a trimis forte armate, au declarat luni surse din Guvernul turc, relateaza AFP.

Criza din Ucraina: Turcia se declara ingrijorata pentru soarta minoritatii tatarilor turcofoni din Crimeea

Situatia din Ucraina este urmarita indeaproape de Turcia, care se ingrijoreaza in special de soarta minoritatii de tatari turcofoni din provincia autonoma Crimeea, unde Rusia a amplasat forte armate, au declarat luni surse din administratia turca, pentru AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )