Libnet.ro
UNICEF

19:30

Twitter a blocat contul lui Donald Trump dupa ce presedintele SUA a distribuit e-mail-ul unui ziarist de la New York Post

B1 B1,
Twitter a blocat contul lui Donald Trump dupa ce presedintele SUA a distribuit e-mail-ul unui ziarist de la New York Post

Twitter a blocat luni contul lui Donald Trump. Seful de la Casa Alba a fost sanctionat de reprezentantii retelei de socializare dupa ce a a difuzat adresa de e-mail a unui ziarist de la New York. continuă pe B1

Cum arata Donald Trump dupa ce a luat covid-19 si s-a externat! E palid la fata si lipsit de vlaga VIDEO

Momente de maxima tensiune au avut loc in SUA, acolo unde presedintele american, Donald Trump, a fost externat din spital, desi este inca infectat cu COVID-19. Imediat dupa aparitia sa la Casa Alba, Donald Trump si-a dat jos masca pentru a putea fi fotografiat, gest aspru criticat de milioane de oameni. Cum arata Donald Trump .

Cum arata Donald Trump dupa tratamentul pentru COVID

Subiectul acestei saptamani este, de departe, revenirea lui Donald Trump la Casa Alba dupa cele cateva zile petrecute in spital. Iata cum arata Presedintele SUA dupa tratamentul pentru COVID.

Presedintele Donald Trump, bolnav de COVID-19, compara boala cu gripa. Twitter a marcat ca inselatoare postarea lui, Facebook a eliminat-o

Donald Trump a postat, pe 6 octombrie, un mesaj pe Twitter, la cateva ore dupa ce a fost externat de la Centrul Medical Militar Walter Reed din Maryland. in textul respectiv, acesta compara COVID-19 cu gripa. Trump, infectat recent cu noul coronavirus, le-a transmis americanilor sa nu se teama de COVID-19.

Ofensiva dura marca Donald Trump. Joe Biden, un tacanit cu IQ mic

Donald Trump, presedintele american in exercitiu, a reactionat pe Twitter, la scurt timp dupa ce Joe Biden a declarat ca nu vrea sa participe la dezbatere cu candidatul republican, daca acesta inca prezinta se.

Presedintele SUA Donald Trump a anuntat ca se externeaza

Presedintele SUA Donald Trump a anuntat ca se externeaza din spital intrucat s-a vindecat de coronavirus. Liderul american a anuntat pe Twitter ca va parasi Walter Reed Medical Center la ora locala 6.

Donald Trump, aspru criticat dupa ce a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii. Care a fost reactia oamenilor. VIDEO

Imagini fara precedent vin din SUA, acolo unde presedintele american a iesit din spital pentru le multumi sustinatorilor adunati in fata institutiei medicale Walter Reed, acolo unde este internat. Donald Trump si-a facut aparitia la bordul unui SUV de culoare neagra, fiind insotit de un membru al echipei de securitate. Chiar daca amandoi purtau masca, .

Donald Trump a iesit din spital. Cum a spus ca se simte dupa COVID

Au trecut cateva zile de cand Donald Trump a anuntat ca a fost testat pozitiv cu COVID-19. Acum, Presedintele iese din spital. Iata cum a spus ca se simte dupa infectarea cu coronavirus.

Donald Trump a fost externat dupa trei zile de spitalizare din cauza infectiei cu COVID-19. Cum se simte presedintele american (VIDEO)

Donald Trump a fost externat luni seara, din spitalulunde si-a petrecut ultimele trei zile din cauza noului coronavirus. Acesta a fost transportat cu un elicopter la Casa Alba, iar imediat ce a ajuns si-a scos.

Scadere puternica pe Wall Street, dupa ce Donald Trump a anuntat ca intrerupe negocierile cu democratii

Indicii bursieri de pe Wall Street au incheiat tranzactiile de marti in scadere puternica, dupa ce presedintele Donald Trump a anuntat ca intrerupe negocierile cu palamentarii democrati referitoare la noul program de stimulare a economiei afectate de coronavirus pana dupa alegerile prezidentiale, transmite Reuters si News. ro.

VIDEO: Donald Trump a fost externat, dupa trei zile petrecute in spital El si-a scos masca pentru a fi fotografiat

Presedintele american Donald Trump, diagnosticat cu COVID-19, a fost externat dupa trei zile petrecute in spital si s-a intors la Casa Alba. Imediat ce a ajuns, Trump si-a scos masca, intr-un moment regizat, pentru a fi fotografiat de jurnalisti. El si-a pus masca in buzunar si asa a intrat in cladire, desi, oficial, inca este bolnav de COVID-19, potrivit NBC.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3087 seconds )