Libnet.ro
UNICEF

21:30

Unul dintre cele mai mari site-uri de torrente din lume, iNCHIS de autoritati.

România Liberă România Liberă,
Unul dintre cele mai mari site-uri de torrente din lume, iNCHIS de autoritati.

Cel de-a doilea site de torrente ca marime din lume s-a ales cu domeniul de internet blocat, in urma unei plangeri venite din partea industriei muzicale, potrivit Realitatea. net. Avand milioane de vizitatori in fiecare luna, KickassTorrents KAT) este cel de-al doilea site de torrente ca marime din lume, fiind depasit doar de faimosul The Pirate Bay, scrie Torrent Freak. Domeniul site-ului Kickass Torrents a fost confiscat, joi, de autoritatile din Filipine, in urma unor acuzatii legate de . continuă pe România Liberă

FOTO Unul dintre cele mai mari stranduri din Europa a fost dotat cu tobogane inalte de opt metri

Noile tobogane de la unul dintre cele mai mari stranduri din Europa au devenit functionale incepand de astazi. Este vorba despre o noua investitie prin care se doreste atragerea celor din zona de Vest si din Ungaria la Strandul Neptun din Arad.

Cu acest corp a pus mana pe unul dintre cei mai ravniti sportivi ai Europei

Are 30 de ani si nu se numara printre divute, dar a reusit sa puna mana pe unul dintre barbatii.

Caru' cu Vedete: A fost nevoie ca el sa se desparta de Marin ca adevarul sa iasa la iveala. Raduleasca il place inca pe Banica; Mamele din spatele unora dintre cele mai sexy vedete din Romania; Andreea Tonciu: Nu ma marit cu Mitea, nu sunt pregatita

Unde nu e sutienul apare sfarcul! Andreea Banica a lasat la vedere ce nu trebuia. Andreei Banica ii palce sa imbrace cele mai sexy tinute, insa de cele. Nu mai vrea un copil cu Albu! Iulia face sex pe rupte cu fostul ei sot, insa are grija sa se protejeze. Iulia Albu 31 de ani) a reluat relatia cu Mihai Albu.

VIDEO Cele mai importante momente gay din istoria muzicii moderne

Egalitatea pentru lesbiene, homosexuali, bisexuali si transsexuali comunitatea LGBT) este unul dintre cele mai fierbinti subiecte in contextul politic actual. insa lumea muzicala a jucat dintotdeauna un rol important in sustinerea acestei cauze. Billboard rememoreaza momente muzicale decisive in intelegerea, tolerarea si acceptarea membrilor acestei comunitati.

Una dintre cele mai cunoscute artiste din India vine weekend-ul acesta la Bistrita

Sambata, incepand cu ora 18:00, bistritenii indragostiti de India se vor putea delecta cu muzica clasica indiana, veche de milenii. Pe scena Sinagogii din Bistrita va urca Mahua Mukherjee, una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica clasica din India.

Cele mai ciudate retele sociale din lume

Internetul este caminul a sute de retele sociale. in afara de interesele comune, exista o gramada de oameni care sunt acaparati de subiecte destul de ciudatele. Mashable a compilat opt dintre cele mai bizare retele sociale, desi, suntem convinsi, ca oferta este mult mai mare si mult mai variata.

FOTO Apple iOS 7, acuzat ca a copiat prea mult de la concurenta. Cele mai evidente asemanari intre iOS 7 si alte produse

Apple are un nou sistem de operare pentru iPhone si iPad. Si in legatura cu acesta sunt tot mai multe critici ca a copiat prea mult de la produsele concurente. Aici sunt cateva dintre cele mai evidente asemanari. Totusi, conteaza?.

MSI GE40, un notebook de gaming la mai putin de 2 kilograme

Daca tot am discutat zilele trecute de schimbarile implementate de Alienware in noua sa linie de sisteme, azi vorbim de MSI GE40. Unul dintre cele mai portabile sisteme de gaming la ora actuala vine sub forma un computer creat de cei de la MSI care care a fost prezentat la Computex. Acesta poarta numele de GE40, iar in SUA este deja disponibil pentru achizitie. Cu un pret ce incepe de la aproximativ 1. 300 dolari, in pachet veti avea un sistem .

The Sun: Romania, pe primul loc in lume in acest clasament. Avem cele mai sexy femei soldat

Nu dispunem de forta celor mai mari puteri militare din lume, dar avem un capitol cu care ne putem mandri. Romania are cele mai sexy femei soldat din lume, potrivit unui sondaj realizat de The Sun si publicat de.

Bistrita-Nasaud, judetul cu cele mai multe minore ramase insarcinate inainte de 15 ani

Datele oficiale privind sarcinile la tinere este cel putin ingrijorator. Peste 16. 000 de tinere care inca nu au implinit 19 ani au ramas insarcinate in 2012, 10. 000 dintre acestea apeland la avort. Bistrita-Nasaud este judetul cu cele mai multe minore care au ramas insarcinate inainte de 15 ani.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )