Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE Gheorghe Bunea Stancu si Florin Mija, arest la domiciliu. Nicolae Moisiu, sub control judiciar

Adevărul Adevărul,
UPDATE Gheorghe Bunea Stancu si Florin Mija, arest la domiciliu. Nicolae Moisiu, sub control judiciar

Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ Braila, Florin Mija si Nicolae Moisiu, ambii functionari publici, membri in comisiile de evaluare a ofertelor depuse in cadrul procedurilor de atribuire a contractelor de achizitii publice, toti trei acuzati de abuz in serviciu in forma continuata, au fost prezentati magistratilor galateni cu propunere de arestare preventiva. Prima ordonanta de retinere, cea a lui Nicolae Moisiu, expira la ora 21. continuă pe Adevărul

Soarta a trei dintre cei 13 inculpati din dosarul baronului de Braila Gheorghe Bunea Stancu se va decide in aceasta seara

Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ Braila, Florin Mija si Nicolae Moisiu, ambii functionari publici, membri in comisiile de evaluare a ofertelor depuse in cadrul procedurilor de atribuire a contractelor de achizitii publice, toti trei acuzati de abuz in serviciu in forma continuata, au fost prezentati magistratilor galateni cu propunere de arestare preventiva. Prima ordonanta de retinere, cea a lui Nicolae Moisiu, expira la ora 21.

Perchezitii la CJ Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, intr-un dosar cu prejudiciu de aproximativ trei milioane de lei.

Directia Nationala Anticoruptie efectueaza perchezitii la Conciliul Judetean Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ, intr-un dosar privind acordarea preferentiala de contracte pentru anumite firme. Ar fi vorba despre contracte cu statul, intre care si contracte de deszapezire. Bunea Stancu este cercetat pentru abuz in serviciu si conflict de interese.

Gheorghe Bunea Stancu, retinut pentru abuz in servciu si conflict de interese, adus la Tribunalul Galati

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, retinut pentru abuz in servciu si conflict de interese, a fost adus, vineri seara, din arestul IPJ Galati, in fata instantei, cu propunerea.

Cine este Gheorghe Bunea Stancu, baronul de Braila

Romania Libera a dezvaluit, in septembrie 2010, care sunt afacerile presedintelui Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

Trei firme, intre care una controlata de Gheorghe Bunea Stancu, detin monopolul lucrarilor licitate de CJ Braila

Procurorii DNA arata, in dosarul in care este anchetat si presedintele CJ Braila, ca trei firme, intre care una controlata de Gheorghe Bunea Stancu, detin monopolul lucrarilor licitate de CJ Braila. Prejudiciul ar fi de aproape trei milioane de lei.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac perchezitii, joi dimineata, la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta sefului institutiei, Gheorghe Bunea Stancu, intr-un dosar privind contracte pe bani acordate unor firme, au declarat,.

DNA face perchezitii la CJ Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu

Directia Nationala Anticoruptie efectueaza perchezitii la Conciliul Judetean Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ, intr-un dosar privind acordarea preferentiala de contracte pentru anumite firme.

DNA face perchezitii la CJ Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, intr-un dosar cu prejudiciu de aproximativ trei milioane de lei

Directia Nationala Anticoruptie efectueaza perchezitii la Conciliul Judetean Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ, intr-un dosar privind acordarea preferentiala de contracte pentru anumite firme. Ar fi vorba despre contracte cu statul, intre care si contracte de deszapezire .

Achizitiile baronului rosu al Brailei, Gheorghe Bunea Stancu. Pe ce a dat banii publici si mai ales cui. Analiza HotNews-Freedom House pe ultimii 3 ani. PLUS: conexiunile penale si politice ale achizitiilor lui Bunea

Consiliul Judetean Braila a facut in ultimii 3 ani achizitii publice de peste 16 de milioane de euro. Spre deosebire de alti baroni locali, seful CJ Braila, Gheorge Bunea Stancu, a folosit mai putin metoda incredintarilor directe. A organizat aproape intotdeauna licitatie, insa - in foarte multe cazuri s-a prezentat doar firma castigatoare. De cele mai multe ori, compania castigatoare are conexiuni cu seful CJ Braila sau cu PSD. Vezi in articol o ampla ancheta HotNews. ro - Freedom House Romania, despre achizitiile publice facute de Bunea Stancu la sefia CJ Braila.

Baronul PSD Gheorghe Bunea Stancu a fost ridicat cu mascatii si dus la DNA

DNA a descins in aceasta dimineata sediul Consiliului Judetean Braila si la resedinta presedintelui acestei institutii, baronul local Gheorghe Bunea Stancu. El este acuzat ca ar fi atribuit ilegal mai multe contracte. DNA colaboreaza cu SRI in acest dosar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )