Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ce urmeaza pentru Simona Halep, dupa trofeul castigat la Dubai. Romanca isi cunoaste urmatoarea adversara

Adevărul Adevărul,
Ce urmeaza pentru Simona Halep, dupa trofeul castigat la Dubai. Romanca isi cunoaste urmatoarea adversara

Simona Halep va lasa in urma trofeul cucerit la Dubai si se va pregati de un nou turneu, cel de la Doha. Acolo, viitorul numar trei WTA se va duela, direct in runda secunda, cu invingatoarea meciului dintre Alize Cornet 19 WTA) si o jucatoare venita din calificari. continuă pe Adevărul

Calificare in finala de la Dubai pentru Simona Halep. Romanca poate reveni pe locul 3 mondial

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Dubai, dupa o victorie in trei seturi, 2 - 6, 6 - 1, 6 - 1, in fata danezei Caroline Wozniacki. Dupa un prim set in care Simona a facut 16 greseli nefortate.

Tenis Dubai: Uite cu cine s-a intalnit Simona Halep dupa meci. Ce scrie WTA

Simona Halep, cap de serie numarul 1, a primit o vizita neasteptata la vestiare, dupa ce a invins-o pe Tvetana Pironkova 57 WTA) in optimile turneului Premier 5 de la Dubai. Romanca a fost felicitata de fostul international Dan Petrescu.

Simona Halep, dupa calificarea in turul 3 la Dubai: Aici ma simt ca acasa. Cum isi caracterizeaza viitoarea adversara

Simona Halep a fost incurajata de cateva sute de romani in timpul meciului cu Daniela Hantuchova, din turul 2 al turneului de la Dubai. Sustinerea fanilor i-a dat aripi jucatoarei noastre, care s-a calificat la pas in turul 3.

Intalnire surpriza pentru Simona Halep la Dubai

Simona Halep a avut parte de o vizita surpriza la Dubai, atunci cand un fost component al Generatiei de Aur a dorit sa se fotografieze alaturi de ea.

LIVETEXT Simona Halep - Ekaterina Makarova, in sferturi la Dubai

Simona Halep si Ekaterina Makarova se intalnesc in sferturile turneului de la Dubai, dotat cu premii in valoare de 2,5 milioane de dolari.

A doua victorie in minimum de seturi pentru Simona Halep la Dubai. in sferturi, sansa revansei cu Makarova

N-a fost simplu, pe alocuri nici dragut. inceputul a fost ezitant. Deranjata de reverul bulgaroaicei si de alternanta intre mingile puternice si cele fara viteza venite de pe forehandul Pironkovei de pe care au venit, ocazional, si cateva slice-uri), Simona n-a luat niciun punct in primele doua game-uri. Un start nefast nu-i neaparat iesit din comun, mai ales daca semnele revenirii apar repede. Se intampla deseori ca la o prima intalnire cu o adversara, cazul de azi, o jucatoare sa aiba nevoie de ceva timp pentru a face ajustari si a se acomoda la stilul acesteia.

LIVE Simona Halep in optimi la Dubai

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 17:00 meciul pe care Simona Halep il disputa in optimi de finala la Dubai Open.

LIVE Simona Halep in optimi la Dubai (17:00)

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 17:00 meciul pe care Simona Halep il disputa in optimi de finala la Dubai Open.

Nepotrivit pentru Simona Halep, bun pentru Viktoria Azarenka. Care sunt atuurile antrenorului Wim Fissette

Finalul anului 2014 a adus in prim-plan intreruperea colaborarii dintre Simona Halep 4 WTA) si antrenorul belgian Wim Fissette. inceputul lui 2015 reprezinta o noua provocare, tehnicianul alaturandu-se unei sportive din Belarus, Viktoria Azarenka 50 WTA).

GAME cu GAME Simona Halep cu Ekaterina Makarova in sferturi la Dubai

Simona Halep si-a luat revansain fata Ekaterinei Makarova, jucatoarea in fata careia pierdea in sferturi la Australian Open. Cele doua au jucat din nou, joi dupa-amiaza, live text pe onlinesport. ro de la ora 17:00, pentru un loc in semifinalele de la Dubai.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )