Libnet.ro
UNICEF

23:15

VIDEO: Colaborare inedita intre artistele de top din Romania

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Colaborare inedita intre artistele de top din Romania

Patru artiste din Romania, printre care si cantarete cunoscute pe plan international, si-au unit fortele intr-un proiect numig GGrecords. Este vorba de INNA, Antonia, Alexandra Stan si Lori. continuă pe România Liberă

VIDEO: Colaborare neasteptata a mai multor artiste din Romania

Patru artiste din Romania, printre care si cantarete cunoscute pe plan international, si-au unit fortele intr-un proiect numig GGrecords. Este vorba de INNA, Antonia, Alexandra Stan si Lori.

O fetita din Romania, vedeta pe internet. Ce poate sa faca la numai un an si patru luni - VIDEO

O fetita din Romania, in varsta de numai un an si patru luni, a devenit vedeta pe internet datorita unui talent special. in ciuda varstei extrem de fragede, copila pare sa cunoasca.

Traian Basescu acuza: Propaganda rusa si-a facut o tinta din Romania. Populatia trebuie sa-si refaca increderea in institutii, pentru ca altfel, va fi prea tarziu

Traian Basescu se declara indignat de cele prezentate la televiziunile din Romania, acesta spunand ca totul face parte din propaganda rusa care tinteste tara noastra. Fostul sef al statului a.

Cea mai scumpa pizza din Romania este la Reghin. Cat costa neobisnuitul produs facut din AUR (FOTO)

Cea mai exclusivista pizza din Romania se gaseste intr-un restaurant din Reghin. Neobisnuitul produs poarta numele de Al Tartufo si contine foita de aur si trufe. Pretul unei.

O tanara din Romania a cucerit juriul de la Americas Got Talent

O tanara din Romania a primit butonul auriu in prima editie a noului sezon America's Got Talent. Adolescenta Laura Bretan, in varsta de 13 ani, va concura direct in semifinala.

Proiect de 2,3 milioane de euro pentru colectarea deseurilor, derulat in 23 de orase din Romania

Un numar de 23 de orase din Romania vor beneficia de un proiect de colectare a deseurilor, in valoare de 2,3 milioane de euro, din care 1,09 milioane de euro finantare norvegiana, a carui perioada de implementare s-a incheiat in aprilie 2016, conform datelor prezentate, astazi, intr-o dezbatere de specialitate, de catre implementatorul proiectului, GreenTech, precizeaza unele surse din presa.

Lanidor intra in retail-ul de fashion din Romania cu brandul LA Woman

Lanidor, unul dintre cei mai mari retaileri portughezi de haine pentru femei, intra pe piata din Romania cu brandul LA Woman, investitia depasind 100. 000 de euro.

Cei mai mari finantatori din Romania

Bancile din Romania isi indeplinesc rolul de intermediar financiar in proportie de 90%, in acest context sistemul bancar autohton fiind cel mai mare finantator al economiei si societatii romanesti.

Profitshare organizeaza prima scoala de vara in marketing afiliat din Romania

Profitshare - platforma de marketing afiliat cu cele mai mari vanzari din Romania si Bulgaria organizeaza prima editie a evenimentului Affiliate Summer School, in perioada 30 iunie -3 iulie.

Brukenthal, cel mai vechi muzeu din Romania

Unul dintre cele mai valoroase edificii in stil baroc din Romania este fara indoiala, palatul Brukenthal, primul muzeu din tara, care gazduieste o multime de exponate valoroase si colectii importante de art?.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )