Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO: Colaborare neasteptata a mai multor artiste din Romania

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Colaborare neasteptata a mai multor artiste din Romania

Patru artiste din Romania, printre care si cantarete cunoscute pe plan international, si-au unit fortele intr-un proiect numig GGrecords. Este vorba de INNA, Antonia, Alexandra Stan si Lori. continuă pe România Liberă

Cu ANAF-ul la altar: Inspectorii antifrauda au descins in timpul mai multor nunti din Ploiesti (VIDEO)

ANAF-ul a stricat nuntile mai multor tineri din Ploiesti in weekend. Inspectorii anti-frauda au descins in restaurantele in care nuntasii petreceau, informeaza B1 TV. Astfel, in loc sa.

Cea mai scumpa pizza din Romania este la Reghin. Cat costa neobisnuitul produs facut din AUR (FOTO)

Cea mai exclusivista pizza din Romania se gaseste intr-un restaurant din Reghin. Neobisnuitul produs poarta numele de Al Tartufo si contine foita de aur si trufe. Pretul unei.

Cei mai mari finantatori din Romania

Bancile din Romania isi indeplinesc rolul de intermediar financiar in proportie de 90%, in acest context sistemul bancar autohton fiind cel mai mare finantator al economiei si societatii romanesti.

Brukenthal, cel mai vechi muzeu din Romania

Unul dintre cele mai valoroase edificii in stil baroc din Romania este fara indoiala, palatul Brukenthal, primul muzeu din tara, care gazduieste o multime de exponate valoroase si colectii importante de art?.

VIDEO: Colaborare inedita intre artistele de top din Romania

Patru artiste din Romania, printre care si cantarete cunoscute pe plan international, si-au unit fortele intr-un proiect numig GGrecords. Este vorba de INNA, Antonia, Alexandra Stan si Lori.

Inundatii in mai multe tari din Europa

Ploile au cauzat, miercuri, inundarea mai multor zone din Franta, Austria si Germania.

Profitshare organizeaza prima scoala de vara in marketing afiliat din Romania

Profitshare - platforma de marketing afiliat cu cele mai mari vanzari din Romania si Bulgaria organizeaza prima editie a evenimentului Affiliate Summer School, in perioada 30 iunie -3 iulie.

O fetita din Romania, vedeta pe internet. Ce poate sa faca la numai un an si patru luni - VIDEO

O fetita din Romania, in varsta de numai un an si patru luni, a devenit vedeta pe internet datorita unui talent special. in ciuda varstei extrem de fragede, copila pare sa cunoasca.

Blaj aLive, cel mai accesibil festival de muzica din Romania. Peste 30 de artisti vor concerta pe Campia Libertatii

Mii de fani ai muzicii din tara si din strainatate sunt asteptati in perioada 18-19 iunie 2016 la Marea Adunare de la Blaj aLive de pe Campia Libertatii. Fanii vor asculta cele mai variate genuri muzicale si vor putea dansa in iarba pe ritmurile unora celor mai cunoscuti artisti ai momentului, la cel mai accesibil festival multicultural din Romania.

Lanidor intra in retail-ul de fashion din Romania cu brandul LA Woman

Lanidor, unul dintre cei mai mari retaileri portughezi de haine pentru femei, intra pe piata din Romania cu brandul LA Woman, investitia depasind 100. 000 de euro.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )