Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO intalnire de gradul 1 in Marea Neagra: Un avion de lupta rusesc trece razant pe langa un distrugator al SUA

Hotnews Hotnews,
 VIDEO intalnire de gradul 1 in Marea Neagra: Un avion de lupta rusesc trece razant pe langa un distrugator al SUA

Un avion de lupta rusesc Su-24 a zburat la altitudine joasa in apropiere de distrugatorul USS Donald Cook duminica in Marea Neagra, unde marina americana a trimis trei nave pentru exercitii, relateaza site-ul Stars and Stripes citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Un avion de lupta rusesc a trecut, razant, pe langa distrugatorul american USS Donald Cook in Marea Neagra VIDEO

Aviatia rusesca continua sa sicaneze navele de lupta americane aflate in Marea Neagra. Concret, un avion de lupta rusesc Su-24 a fost filmat duminica zburand la joasa altitudine si la foarte mica distanta de distrugatorul american USS Donald Cook, care participa alaturi de alte nave la exercitii in Marea Neagra.

Un avion de lupta rusesc Su-24 a trecut pe langa distrugatorul american USS Donald Cook, in Marea Neagra, la mica altitudine (VIDEO)

Un avion de lupta rusesc a zburat la altitudine joasa in apropiere de distrugatorul american USS Donald Cook, duminica, in Marea Neagra, unde Marina SUA a trimis trei nave pentru exercitii, relateaza Stars and.

Amiralul Vergil Chitac, despre cauza ruperii in doua a navei Arvin, in Marea Neagra: De manual VIDEO

Nava Arvin, sub pavilion Palau, s-a scufundat in urma cu doua saptamani in Marea Neagra. Patru marinari au murit in urma acestui accident naval.

VIDEO Momentul in care nava de marfa Arvin, care s-a scufundat in urma cu doua saptamani in Marea Neagra, se rupe in doua

Cel putin trei marinari au murit si alti trei erau dati disparuti pe 18 ianuarie, dupa scunfundarea unei nave de marfa pe 17 ianuarie in Marea Neagra in largul coastei Turciei, potrivit unui ultim bilant, relata AFP.

Imagini terifiante. Momentul in care nava ucraineana scufundata in Marea Neagra se rupe in doua VIDEO

La doua saptamani de la scufundarea in Marea Neagra a navei ucrainene Arvin, care a provocat moartea a patru oameni, au fost date publicitatii imagini filmate de o camera de la bordul vasului.

Flota militara americana isi trimite a treia nava in Marea Neagra - cea mai mare prezenta din ultimii trei ani

SUA trimit o treia nava militara in Marea Neagra, intarindu-si prezenta in regiunea strategica. Distrugatorul USS Porter a intrat in Marea Neagra cu o patrula de rutina, pe 28 ianuarie, alaturandu-se distrugatorului USS Donald Cook si petrolierului de completare USNS Laramie, a anuntat Marina americana intr-un comunicat.

Armata rusa continua sa-si umfle muschii la Marea Neagra: O fregata simuleaza atacuri asupra altor nave

Rusia continua cu exercitii militare care denota ca mizeaza pe calea confruntarii la Marea Neagra. Recent, o fregata rusa a simulat distrugerea unei nave considerata inamica.

Adevarul despre palatul de la Marea Neagra s-a aflat. Al cui e, de fapt. Putin nu are nicio legatura

La inceputul lunii ianuarie, presedintele rus Vladimir Putin nega ca el ar fi proprietarul palatului de la malul Marii Negre, dupa ce a fost acuzat de Aleksei Navalnii, intr-o ancheta publicata pe Youtube, ca este beneficiarul acesteia. Arkadi Rotenberg, fostul partener de judo al sefului de stat, spune ca el este proprietarul. Palatul de la .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )