Libnet.ro
UNICEF

18:45

Viorica Dancila, noi declaratii de presa

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, noi declaratii de presa

Viorica Dancila va sustine o noua declaratie de presa, joi, la ora 18:00. Viorica Dancila a transmis un mesaj tuturor romanilor care au sustinut-o in ultima perioada. Candidatul PSD la alegerile. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, replica pentru Iohannis: Am vazut ca a prins glas. Dar se teme de o confruntare cu mine. Eu sunt un om rabdator, inca il astept sa gaseasca intelepciunea

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine o declaratie de presa de la ora 20 la sediul central al PSD.

Viorica Dancila, ironii la adresa lui Klaus Iohannis. il combate cu propriile sale declaratii

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, il ironizeaza pe contracandidatul sau Klaus Iohannis cu propriile sale declaratii. in campania electorala din 2014, Iohannis ii reprosa lui.

Viorica Dancila, scrisoare oficiala pentru Klaus Iohannis. Fostul premier il provoaca pe presedinte la o dezbatere

Viorica Dancila declaratii sediul PSD La urmatoarele alegeri vom avea rezultate mult mai bune. Nu vom vedea schimbari de presedinti de organizatii, nu venim cu ideea de a face excluderi. Vom discuta fiecare j.

VIORICA DANCILA DEPRE CONFERINTA LUI KLAUS IOHANNIS: Probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, miercuri seara, ca probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis a fost un moment de o aroganta monstruoasa si un dispret total pentru democratie si pentru romani. Am vazut, dragi romani, un presedinte de tara care ne spune ca singura lui realizare este faptul ca a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanta lui Iohannis, a spus Viorica Dancila.

Viorica Dancila anunta ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva guvernului Orban. Cand o va inainta

La doar doua zile dupa ce a trecut de primul tur al alegerilor prezidentiale, obtinand accesul in turul 2, alaturi de Klaus Iohannis, Viorica Dancila anunta ca PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Liderul social-democrat sustine ca partidul pe care il conduce va face o opozitie foarte activa si acuza PNL ca .

De ce refuza Klaus Iohannis confruntarea cu Viorica Dancila. Cum a aratat dezbaterea cu Ponta in 2014 VIDEO

Klaus Iohannis refuza confruntarea cu Viorica Dancila inainte de turul 2 de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful de campanie al candidatului PNL, Dan Motreanu, sustine ca o dezbatere electorala ar fi inoportuna in acest moment, in conditiile in care PSD a refuzat ani la rand dialogul cu presedintele Romaniei. Klaus Iohannis refuza o dezbatere electorala .

Viorica Dancila da explicatii despre cele patru case pe care le detine

Presedintele PSD, Viorica Dancila, afirma ca poate justifica toate cele patru case pe care le detine, spunand ca una a inceput sa o construiasca inca din 1999, iar celelalte sunt un apartament la Videle, o casa mostenita de la mama sa si o alta a socrilor, o casa de tara. Poate am avut ghinion sa nu am sase case care sa le iau din meditatii. Eu tot ceea ce am facut am facut prin munca mea si a sotului meu, sustine Dancila.

Cate case are Viorica Dancila. Se apropie de numarul locuintelor lui Iohannis. Cu ce bani si le-a luat

Viorica Dancila sustinut, joi, o conferinta de presa in cadrul careia a lansat atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Guvernului Orban. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a vorbit si despre cele patru case pe care le detine, in contextul in care se leaga frecvent de cele cinci case pe care le are seful .

Gusa: Ma voi reinscrie in PSD dupa ce voi schimba conducerea. PSD nu se poate reforma cu Viorica Dancila

Cozmin Gusa, exclus marti din PSD, dupa doar doua saptamani de cand a anuntat intrarea in partid, sustine ca se va reinscrie in PSD, dupa ce va schimba conducerea partidului. El spune ca PSD nu se poate reforma cu Viorica Dancila in functia de presedinte.

Bogdan Chirieac, despre cum poate Viorica Dancila rasturna rezultatul in turul doi

Bogdan Chirieac sustine ca Viorica Dancila are sansa de a rasturna rezultatele votului din primul tur de scrutin de la alegerile prezidentiale. Are o sansa, toata lumea are o sansa. Nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )