Libnet.ro
UNICEF

20:15

Vosganian: Cresterea numarului de IMM-uri este vitala pentru relansarea economica a tarii noastre

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vosganian: Cresterea numarului de IMM-uri este vitala pentru relansarea economica a tarii noastre

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat astazi ca trebuie sa stimulam crearea a cat mai multe intreprinderi mici si mijlocii IMM) in industrie, productie agricola si servicii. continuă pe Ziarul Bursa

PQI lanseaza stick-uri micro USB pentru Android

Compania taiwaneza PQI a anuntat zilele trecute la Computex,o serie intreaga de stick-uri USB perfecte pentru utilizatorii terminalelor cu Android. Gandite in special pentru posesorii de smartphone-uri si tablete, modelele din seriile Connect 200 si Connect 300 ofera un mod inteligent de extindere a capacitatii de stocare a gadgeturilor pe care le avem in permanenta cu noi. Prin faptul ca au dimensiuni mai mari decat un card microSD, care ne ajuta sa nu le pierdem, in acelasi timp pot fi .

Cine garanteaza pentru Fondurile de Garantare?.

Prin legile de infiintare, plasarea banilor fondurilor de garantare a depozitelor la banci si a creditelor pentru IMM-uri este lasata la latitudinea Consiliilor de Administratie. Lor nu le garanteaza insa nimeni ca isi vor primi banii daca i-au depus intr-o banca intrata in faliment. N-ar trebui ca plasamentele sa le fie limitate la titluri de stat? In urma cu mai bine de trei saptamani aparea stirea ca Fondul de Garantare a Creditelor penru IMM-uri ar fi avut un depozit de 100 milioane lei la .

Semne de intrebare privind transparenta ajutoarelor guvernamentale pentru IMM-uri - sesizarea unui cititor

Un cititor HotNews. ro ridica o serie de semne de intrebare legate de ajutorul de minimis aprobat recent de Guvern, printre care lipsa unei inscrieri electronice care sa permita obtinerea unui numar de inregistrare, necesitatea unui certificat fiscal pentru luna in curs care trebuie prezentat pe 1 iulie si neclaritatile legate de completarile ce pot fi depuse ulterior la proiect. Cititorul HotNews. ro, care prefera sa-si pastreze anonimatul, sustine ca a trimis o scrisoare la Ministerul de Finante pentru a obtine clarificari, dar nu a primit inca niciun raspuns.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2851 seconds )