Libnet.ro
UNICEF

19:00

WTA a scos din clasament un fost lider mondial, castigatoare a 15 titluri

Adevărul Adevărul,
WTA a scos din clasament un fost lider mondial, castigatoare a 15 titluri

In noul clasamentul al tenisului feminin, dat publicitatii luni, nu se mai regaseste o jucatoare care a fost pe locul ocupat acum de Simona Halep. continuă pe Adevărul

Grupul Popularilor Europeni crede n asumarea rolului de lider mondial al UE n combaterea schimbarilor climatice

Politicile care combat incalzirea globala sunt, la nivelul UE, cele mai avansate din intreaga lume, iar Comisia pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara ENVI), a carei presedinta este europarlamentarul PPE Adina Valean, concepe si dezbate modalitati de a asigura suport legislativ companiilor si antreprenorilor europeni pentru ca inovatia tehnologica sa ajute la dezvoltarea statelor uniunii, fara impact negativ asupra mediului. Schimbarile climatice din ultimele decenii sunt o amenintare iminenta pentru planeta pe care traim si sunt incompatibile cu o calitate a vietii crescuta. incalzirea globala, demonstrata stiintific, produce efecte cu un impact major asupra omenirii: uneori se limiteaza accesul la apa si hrana, determina migratii masive si creste numarul conflictelor.

Buzau: Un autoturism a luat foc, la scurt timp dupa ce a fost scos din service

Un autoturism a luat foc din senin, miercuri dimineata, la marginea Buzaului. Autoturismul se afla parcat in momentul in care au izbucnit incendiul. Proprietarul masinii a vazut din casa cum din masina ies.

Un fost campion mondial a fost condamnat la zece ani cu executare. Sportivul avea legaturi cu mafia din Rusia

Avtandil Khurtsidze este unul dintre cei mai ghinionisti boxeri din lume. Acesta era programat sa lupte pentru titlul mondial la box, cu englezul BJ Saunders, insa in loc sa urce in ring a ajuns la.

Mireasa s-a indreptat spre altar condusa de bunicul ei, un erou din Al Doilea Razboi Mondial. Toata lumea a inceput sa planga. La doar cateva zile dupa asta, ceva incredibil s-a intamplat

Mireasa a vrut sa fie condusa in fata altarului de bunicul ei, un erou din Al Doilea Razboi Mondial. Toata lumea a fost vizibil emotionata de acest moment si a inceput sa planga cand l-au vazut pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )