Libnet.ro
UNICEF

19:30

Anamaria Prodan, in lacrimi. Ce mesaj emotionant a transmis acum fiica ei cea mica, Sarah

Playtech Playtech,
Anamaria Prodan, in lacrimi. Ce mesaj emotionant a transmis acum fiica ei cea mica, Sarah

Clipele grele s-au terminat pentru Anamaria Prodan. Sarah, fiica sa cea mica, este sub atenta ingrijire a medicilor de peste Ocean si se recupereaza. Cu toate ca a suferit o accidentare extrem de grava, tanara sportiva nu se lasa batuta. Ce mesaj a transmis tuturor, dupa teribilul eveniment din cadrul unui meci de baschet? Anamaria . continuă pe Playtech

Fiica Vivianei il plange cu lacrimi amare pe Cornel Gales. Ce mesaj emotionant a transmis Sasha

Fiica Vivianei, femeia care i-a fost alaturi lui Cornel Gales dupa ce Ileana Ciuculete a murit, in urma cu doi ani, a transmis un mesaj emotionant dupa ce barbatul a incetat din viata in tragicul accident rutier produs, duminica, in Spania. Sasha a scris ca isi va aminti de Cornel Gales ca despre omul care .

RUGACIUNI pentru Anamaria Prodan! Accidentul a fost CUMPLIT! Stirea a cazut ca un TRASNET!

Incident grav in showbiz-ul romanesc! Celebra Anamaria Prodan a fost nevoita sa ia avionul spre SUA dupa ce a aflat ca fiica ei a suferit o accidentare teribila dupa ce a practicat sp ortu l preferat,.

RUGACIUNI pentru Anamaria Prodan! Accidentul a fost CUMPLIT! Stirea a venit in aceasta dimineata din SUA

Incident dramatic in showbiz-ul romanesc! Celebra Anamaria Prodan a fost nevoita sa ia avionul spre SUA dupa ce a aflat ca fiica ei a suferit o accidentare teribila dupa ce a practicat sp ortu l preferat,.

Fiul lui Cristi Borcea a implinit 22 de ani. Mihaela Borcea, mesaj emotionant pentru Patrick

Fiul lui Cristi Borcea a implinit 22 de ani, iar parintii lui i-au pregatit o surpriza de ziua lui. Patrick a primit un tort urias, pe care au fost asezate artificii si lumanari. Mihaela Borcea l-a fotografiat, a postat poza pe Instagram si i-a urat La multi ani! Fiul lui Cristi Borcea a implinit 22 .

Nicolae al Romaniei, mesaj emotionant la doi ani de la decesul regelui Mihai I: Dragostea si dorul de bunici sunt unice

Nicolae al Romaniei a transmis un mesaj, joi, la implinirea a doi ani de la decesul regelui Mihai I, vorbind despre dragostea si dorul de bunici care sunt unice. Sa ne amintim cu drag de el mereu, a mai scris.

Mesaj emotionant de la Nicolae, la doi ani de la moartea Regelui Mihai FOTO

Astazi se implinesc doi ani de la moartea regelui Mihai I al Romaniei, la varsta de 97 de ani. Fostul principe Nicolae a postat un mesaj insotit de cateva fotografii cu bunicul sau, cu ocazia acestui moment.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )