Libnet.ro
UNICEF

23:00

AUDIO Pitt Leffer si-a facut cel mai frumos cadou de ziua lui! A lansat un nou single intitulat Loving You Uite cum suna

Devorator Monden Devorator Monden,
AUDIO Pitt Leffer si-a facut cel mai frumos cadou de ziua lui! A lansat un nou single intitulat Loving You Uite cum suna

Nascut pe 1 Decembrie, Pitt Leffer si-a facut anul acesta cel mai frumos cadou, un nou single numit Loving You!. continuă pe Devorator Monden

Vasile Blaga: Vom depune motiune de cenzura in februarie/ Cel mai corect ar fi sa ajungem la putere prin alegeri anticipate

PNL va introduce o motiune de cenzura impotriva Guvernului in luna februarie, anul viitor, a declarat marti, la Gandul Live, co-presedintele PNL Vasile Blaga. El a precizat, insa, ca cel mai corect ar fi ca PNL sa acceada la guvernare prin alegeri anticipate. Scenariul este sustinut si de presedintele ales Klaus Iohannis, scrie Gandul.

VIDEO Cel mai mare brad de Craciun uman din lume

Un pom de Craciun format dintr-o mare de oameni a batut recordul mondial ca cel mai mare brad uman luni, au anuntat surse oficiale. Aproape 3 000 de persoane au participat la alcatuirea lui.

FOTO Cel mai mare steag uman din Romania, realizat la Baia Mare de 1 Decembrie

Baia Mare, in istorie de Ziua Nationala a Romaniei. Voluntarii unei asociatii din municipiul de pe malul raului Sasar au pus la cale cel mai mare steag uman din Romania. Actiunea a avut loc pe stadionul din localitate.

Maraton pentru Kassandra: Daniel Osmanovici a realizat CEL MAI LUNG buletin meteo din lume

Daniel Osmanovici a reusit! Timp de 37 de ore si 10 minute a stat in emisie si a prezentat cel mai lung buletin meteo. Nu a fost deloc usor, insa colegul nostru de la Observator si-a depasit limitele, de.

Cel mai mare brad plutitor din lume a fost inaugurat la Rio

Sarbatorile Craciunului au inceput sambata seara la Rio de Janeiro cu aprinderea, traditionala de acum, a luminilor din cel mai mare brad plutitor din lume, inalt de 85 de metri, transmite duminica AFP,.

WTA: Simona Halep, locul 1 in cel mai vizionat rezumat din tenis al anului 2014

WTA a publicat niste rezumate video ale celor cinci meciuri cheie din anul 2014. Printre ele, la numarul 1, cel mai vizionat,se afla cel al finalei dintre Simona Halep si Maria Sharapova de la Madrid.

Income Magazine. Un roman, cel mai profitabil si tranzactionat artist din lume

Pictorul roman Adrian Ghenie este cel mai apreciat si cel mai tranzactionat artist din lume in 2014. Tanarul a reusit sa atinga aceasta performanta dupa ce mai multi colectionari si galerii i-au pus.

Raiul afacerilor. Acesta este locul cel mai bun din lume pentru oamenii de afaceri

Pentru al saptelea an consecutiv, Singapore a fost desemnat, gratie economiei sale eficiente si deschise, drept cel mai bun loc din lume pentru a face afaceri, arata studiul elaborat de Economist Intelligence Unit.

Premiile Gotham. Birdman a fost ales cel mai bun film din 2014

Filmul Birdman, de Alejandro Gonzalez Inarritu, a primit premiul pentru cel mai bun film la gala Gotham Independent Awards 2014, dedicata productiilor cinematografice independente realizate in afara marilor studiouri de la Hollywood, informeaza Mediafax.

Yacine Brahimi, primul algerian care primeste titlul de cel mai bun jucator african al anului

Atacantul algerian al echipei FC Porto, Yacine Brahimi, a fost desemnat, in urma unui sondaj realizat de BBC, cel mai bun jucator african al anului 2014.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )