Libnet.ro
UNICEF

21:15

Una dintre cele mai bogate pensionare din Romania. Ce suma primeste Monica Tatoiu in fiecare luna

B1 B1,
Una dintre cele mai bogate pensionare din Romania. Ce suma primeste Monica Tatoiu in fiecare luna

Monica Tatoiu este o pensionara fericita. Aceasta se lauda cu o pensie considerabila care o ajuta sa-si indeplineasca toate poftele. Cu toate astea, ea spune ca nu arunca cu banii si este destul de. continuă pe B1

Cele mai frumoase masini din Romania, pe podium la Concursul de Eleganta Sinaia

Treizeci de automobile vor fi expuse sambata la Domeniul Regal Peles, vehicule istorice detinute de colectionari din Romania, Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova.

Blestemul lui Robert Baratheon, una dintre cele mai impresionante teorii a fanilor serialului Game of Thrones, a fost confirmata

Fanii celebrului serial Game of Thrones au lansat, de-a lungul timpului, nenumarate teorii cu privire la soarta personajelor lor favorite, iar odata cu difuzarea celui mai recent episod, Battle of.

Criza de sange la unul dintre cele mai mari spitale din Romania. Situatia este fara precedent!

Unul dintre cele mai mari spitale din Romania nu are sange. Doar azi, 24 iunie, la Institutul Fundeni, o suta de pacienti dependenti de transfuzii au primit sange cat sa nu.

O mare jurnalista din Romania are cancer. Si are nevoie de ajutor

Simona Catrina este una dintre cele mai iubite jurnaliste din tara noastra, iar textele ei pline de umor si dulce otrava ne-au facut, de mii de ori in ultimii ani, sa zambim sau chiar sa hohotim de ras ca nebunii, sa.

Cele mai importante scene din episodul Batalia Bastarzilor din Game of Thrones, explicate de producatori si actori. Ce secrete se ascund pe platourile de filmare (VIDEO)

Batalia Bastarzilor este cel mai asteptat episod de pana acum din Game of Thrones, dar si cel mai costisitor. Nu mai putin de 25 de zile de filmare i-au fost dedicate.

VIDEO Euro 2016: Ungaria - Portugalia 3-3/ Spectacol la Lyon - Partida cu cele mai multe goluri din competitie

Ungaria si Portugalia au remizat in ultima partida din Grupa F, scor 3-3, oferind cel mai frumos meci de pana acum la Euro 2016. Gera a deschis scorul pentru unguri 19'), Nani a egalat in minutul 42, iar in repriza secunda, Dzsudzsak 47', 55') si Ronaldo 50', 62') si-au trecut in cont cate o dubla. Ungaria se califica in optimile de finala ale Campionatului European din Franta de pe primul loc in Grupa F, cu 5 puncte. Portughezii au reusit si ei calificarea, insa doar de pe locul al treilea, cu 3 puncte acumulate. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Ungaria vs Portugalia.

Vot final pentru cei mai buni profesori din Romania

Mai sunt cateva zile in care puteti vota pentru cei mai buni 10 profesori dintara!Campania nationala Liga Profesorilor Exceptionali,lansata de Fundatia Dan Voiculescu pentru.

BREXIT Soc in industria confectiilor din Romania: Am in cont lire din vanzari cu care trebuie sa platesc salarii

Brexit. Judetul Vrancea are una dintre cele mai dezvoltate industrii de confectii din Romania, fiind un sector de activitate cu peste 10. 000 de oameni. Patronii firmelor de confectii, care au contracte numeroase contracte cu parteneri din Anglia, se arata foarte ingrijorati.

Top 10 cele mai frumoase plaje din Europa. Unde ne bronzam vara aceasta in decoruri de poveste

Un specialist in turism a alcatuit, pentru Adevarul, un top 10 al celor mai frumoase plaje din Europa, cu recomadari de calatorie in fiecare dintre zone.

Cum au abordat cele mai importante ziare din Marea Britanie tema referendumului din Regat (FOTO)

Vineri este ziua decisiva asupra viitorului Marii Britanii cu privire la iesirea sau ramanerea in UE. in acest sens publicatiile britanice au ales pentru prima pagina a ziarelor de astazi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )