Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cum arata tevile de apa calda din Bucuresti. Imaginile sunt socante, Gabi Firea a fost prinsa cu minciuna

Playtech Playtech,
Cum arata tevile de apa calda din Bucuresti. Imaginile sunt socante, Gabi Firea a fost prinsa cu minciuna

Bucurestiul, in acest moment, sta pe aproximativ 4000 de km de teava. Prin aceasta infrastructura ar trebui sa vina apa calda catre locuitori. Nnumai ca acest lucru nu se intampla, iar cei in drept arunca vina de la unul la celalalt. Elcen acuza Termoenergetica si vice-versa. Cum arata tevile de apa calda din Bucuresti intr-unul . continuă pe Playtech

Sute de imobile din Bucuresti, fara apa calda, din cauza unor avarii. Cand vor fi gata reperatiile

198 de imobile din Capitala au ramas fara apa calda, din cauza unor avarii produse pe retele. Potrivit unui comunicat alCompaniei Municipale Termoenergetica, citat de agerpres, in sectoarele 1, 3, 4, 5 si.

Firea, un nou atac la Nicusor Dan: Primarul apa calda si pe teava de rece. imi voi continua lupta pentru binele orasului in Parlament

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirma, intr-o postare pe Facebook, ca, pentru a-si continua activitatea si proiectele, i-au lipsit doar 30 de mii de voturi si da asigurari ca isi va continua lupta pentru binele orasului in Parlament, unde nu va chiuli, asa cum a facut deputatul de Bucuresti ajuns primarul apa calda si pe teava de rece, referindu-se la contracandidatul sau Nicusor Dan, castigator al alegerilor locale din 27 septembrie.

ELCEN, dupa ce Firea a acuzat Guvernul ca a oprit intentionat apa calda in campania electorala: Dezinformeaza si minte in continuare

Producatorul de energie electrica si termica Electrocentrale Bucuresti ELCEN) reactioneaza dupa declaratiile Gabrielei Firea, care a acuzat Guvernul ca a oprit intentionat furnizarea apei calde in Capitala, pe durata campaniei electorale si inaintea acesteia, pentru ca populatia sa-i fie ei ostila. ELCEN spune ca Firea dezinformeaza si minte in continuare pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti si dezastrul pe care l-a definitivat in timpul mandatului sau.

ELCEN, reactie foarte dura in razboiul apei calde: Gabriela Firea minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti

Reprezentantii producatorului de energie termica ELCEN considera ca primarul general inca in functie, Gabriela Firea, dezinformeaza si minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti si dezastrul pe care l-a definitivat in timpul mandatului sau. Potrivit unui comunicat ELCEN, Gabriela Firea a afirmat in mod mincinos si cu vadita rea-intentie faptul ca Toata perioada de campanie si precampanie s-a oprit intentionat apa calda de catre Guvern, furnizand cu picatura prin CET-uri, ca sa fie ostila fata de mine populatia, desi agentul termic este produs de catre CET-uri, care apartin de Guvern.

Soc pentru Ioana Nastase! E acuzata ca a inselat o florarie celebra din Constanta. Imaginile nu mint

O florarie celebra din Constanta o acuza pe nepoata sotilor Nastase de frauda. Imaginile, dar si detaliile au fost facute publice pe pagina de Facebook a magazinului Buchetino, cel care o acuza, de altfel, de frauda pe Rahelle. Soc pentru Ioana Nastase! E acuzata ca a inselat o florarie celebra din Constanta Lumea mondena e .

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, marti, in zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu

Reprezentantii companiei E-Distributie Muntenia au anuntat ca alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, marti, in anumite zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, pentru a.

Spitalul din Bucuresti in care 16 paturi de ATI au stat nefolosite. Nu sunt specialisti!

16 paturi de ATI au stat nefolosite peste doua luni la Spitalul Witting din Bucuresti. Unitatea a fost desemnata spital COVID la sfarsitul lui iulie, insa sectia de ATI a stat inchisa din cauza lipsei de specialisti.

inca un liceu de top din Bucuresti trece in scenariul rosu. Un cadru didactic de la Sfantul Sava a fost testat pozitiv pentru COVID-19 (VIDEO)

Inca un liceu de top din Capitala intra in schenariul rosu, dupa aparitia primului caz de COVID-19 din unitatea de invatamant. Este vorba despre Liceul Jean Monnet din Bucuresti. in total, elevii de la 28.

16 tablouri gasite fara documente de provenienta intr-un targ din Bucuresti

Politia Capitalei a gasit intr-un targ din Bucuresti 16 tablouri semnate de artisti cunoscuti si rea.

Coronavirus: Adolescent de 17 ani din Bucuresti, internat la ATI cu sindrom inflamator multisistemic

Un adolescent de 17 ani din Bucuresti este al doilea copil din Romania care face o complicatie grava a infectiei cu SARS Cov 2, numita sindrom inflamator multisistemic. El este internat la Spitalul Victor Gomoiu din Capitala, potrivit Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )