Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTO Cum arata Igor Dodon in tinerete

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata Igor Dodon in tinerete

Prima doamna a Republicii Moldova, Galina Dodon, implineste astazi 43 de ani. Cu acest prilej, presedintele Igor Dodon si-a felicitat sotia si a publicat pe pagina sa de Facebook doua fotografii din primii ani cand cei doi s-au cunoscut. continuă pe Adevărul

Igor Dodon cunoaste doar despre doua persoane care detin dubla identitate

Presedintele Igor Dodon spune ca nu cunoaste daca, cu exceptia fostului lider democrat Vlad Plahotniuc si al patronul grupului Trans-Oil, Vaja Jhashi, ar mai avea cineva dubla identitate. Datele oficiale, secrete care i-au fost puse la dispozitie le arata doar pe aceste persoane, transmite IPN.

VIDEO Cum explica Ion Chicu de ce a refuzat sa dea mana cu Igor Dodon

Premierul Ion Chicu a venit cu o explicatie dupa ce l-a lasat pe presedintele Igor Dodon cu mana intinsa, la finalul sedintei largite a Colegiului Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene, cand seful statului a vrut sa-si ia ramas bun de la prim-ministru, insa acesta nu i-a dat mana.

Igor Dodon, mesaj catre ambasadorii R. Moldova:Noi asteptam rezultate. Nu sunteti la odihna in afara tarii

Igor Dodon a participat marti, 11 februarie, la sedinta largita a Colegiului Ministerului Afacerilor Externe. in cadrul evenimentul, seful statului i-a mustrat pe ambasadorii Republicii Moldova, le-a cerut sa fie mai activi si sa livreze rezultate pentru economia tarii.

Igor Dodon ii ia apararea lui Aurel Ciocoi: Declaratiile sale au fost interpretate gresit

Presedintele Igor Dodon considera ca declaratia controversata a ministrului de Externe, Aurel Ciocoi, precum ca Federatia Rusa a intervenit in conflictul de pe Nistru pentru a opri varsarile de sange, a fost interpretata gresit. Seful statului sustine ca ministrul s-ar fi referit la misiunea de pacificatori, nu la armata rusa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )