Libnet.ro
UNICEF

20:15

Guvernul a asigurat ca nu isi asuma un proiect pentru modificarea legii pensiilor pentru grefieri

România Liberă România Liberă,
Guvernul a asigurat ca nu isi asuma un proiect pentru modificarea legii pensiilor pentru grefieri

Liderul Blocului National Sindical, Dumitru Costin, spune ca Guvernul nu isi asuma un proiect de leg. continuă pe România Liberă

PMP va depune un amendament pentru alegerea presedintilor de consilii judetene in doua tururi, la fel ca primarii

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, la RFI, ca, in contextul in care Guvernul Orban isi asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi, formatiunea sa va depune un amendament pentru alegerea presedintilor de Consilii Judetene de catre populatie, tot in doua tururi.

UPDATE Grefierii, dupa discutiile cu Orban privind eliminarea pensiilor speciale: Guvernul nu-si asuma politic un astfel de proiect de lege intrerupem activitatea daca se voteaza legea

Reprezentantii sindicatelor grefierilor care s-au intalnit cu premierul Ludovic Orban pe tema eliminarii pensiilor speciale pentru aceasta categorie au sustinut, la finalul discutiilor, ca Guvernul nu isi asuma politic vreun astfel de proiect de lege si are disponibilitatea de a se aseza la masa si a discuta o posibila ameliorare a cadrului legislativ sau modificare a acestuia pentru toate corpurile profesionale, insa demersul este de durata. Liderul Sindicatului National al Grefei Judiciare, Catalin Traistaru, a declarat ca grefieriii si personalul auxiliar din instante isi va intrerupe activitatea daca Parlament va vota eliminarea pensiilor de serviciu.

Guvernul a modificat conditia vizei de flotant la vot: Perioada se reduce de la 90 la 60 de zile Forma finala a proiectului pe care Executivul isi asuma raspunderea

Guvernul a aprobat, cu amendamente, forma finala a proiectului de lege privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin pe care urmeaza sa isi angajeze raspunderea miercuri in Parlament. Una dintre modificari este ca se reduce la 60 de zile conditia la vot pentru cei cu viza de flotant. in forma initiala a proiectului era prevazuta interdictia de vot pentru cetatenii care dobandesc viza de flotant cu mai putin de 90 de zile fata de data alegerilor.

Florin Citu, la Digi24: Cum incerci sa muti un functionar public, cum intra imediat in concediu medical. Cum isi asuma medicii asta?

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, s-a aratat revoltat de practica acordarii concediilor medicale peste noapte pentru functionarii publici care sunt vizati de o posibila detasare sau care nu isi fac treaba. El a comentat la emisiunea in fata ta acest sistem despre care a spus ca trebuie sa inceteze.

Olanda: Guvernul isi cere scuze, pentru prima oara, pentru victimele Shoahului

Premierul olandez a prezentat duminica pentru prima oara scuze, in numele guvernului, pentru persecutarea evreilor in Olanda in al Doilea Razboi Mondial, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )