Libnet.ro
UNICEF

18:30

Incendiu de padure in judetul Buzau. Imaginile dezastrului, surprinse de un pompier

Antena3 Antena3,
Incendiu de padure in judetul Buzau. Imaginile dezastrului, surprinse de un pompier

Peste 50 de pompieri buzoieni sunt angrenati in misiunea de localizare si lichidare a incendiului de litiera si coronament izbucnit la o padure de conifere din zona Goidesti, comuna Braesti, judetul Buzau. in. continuă pe Antena3

Incendiu de padure in judetul Buzau

Peste 50 de pompieri buzoieni sunt angrenati in misiunea de localizare si lichidare a incendiului de litiera si coronament izbucnit la o padure de conifere din zona Goidesti, comuna Braesti, judetul Buzau. in.

Copil de trei ani, decedat intr-un incendiu de furaje din judetul Buzau

Un copil in varsta de trei ani a murit duminica dupa-amiaza intr-un incendiu izbucnit intr-o gospodarie din Viperesti. Minorul s-a ascuns intr-o capita de fan si s-a jucat cu un chibrit, iar focul a cuprins imediat furajele.

Incendiu puternic intr-o padure din judetul Buzau. Incendiul, localizat. Pompieri si localnici vor supraveghea zona peste noapte

Pompieri si localnici din comuna Braesti, judetul Buzau, vor ramane peste noapte pentru a supraveghea padurea care a fost cuprinsa de un incendiu, intrucat in zona continua sa arda mocnit resturi de copaci, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )