Libnet.ro
UNICEF

22:00

IOHANNIS: Fraudarea alegerilor din Belarus nu poate fi lasata fara un raspuns din partea UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: Fraudarea alegerilor din Belarus nu poate fi lasata fara un raspuns din partea UE

Fraudarea alegerilor din Belarus, reprimarea violenta a protestatarilor, precum si tratamentele inumane la care au fost supusi cetatenii retinuti nu pot fi lasate fara un raspuns din partea UE, a subliniat, azi, presedintele Klaus Iohannis, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Charles Michel, presedintele Consiliului European: Nu recunoastem rezultatul alegerilor din Belarus

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, a declarat, miercuri, dupa incheierea unei reuniuni virtuale, ca liderii Uniunii Europene UE, n. r. ) au aprobat sanctiunile contra oficialilor din Belarus.

Klaus Iohannis, despre situatia din Belarus: Este necesara inceperea unor investigatii transparente. Am solicitat incetarea imediata a violentelor impotriva protestatarilor pasnici

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Palatul Cotroceni, ca a discutat cu liderii europeni despre situatia din Belarus si a solicitat incetarea imediata a.

Klaus Iohannis, despre situatia din Belarus: Este necesara inceperea unor investigatii transparente. Am solicitat incetarea imediata a violentelor impotriva protestatarilor pasnici (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, sustinuta la Palatul Cotroceni, ca a discutat cu liderii europeni despre situatia din Belarus si a solicitat incetarea imediata a.

LIVETEXT VIDEO Criza din Belarus: UE nu recunoaste rezultatele alegerilor si va impune sanctiuni in curand unui numar substantial de personalitati (Michel) Protestele continua Lukasenko ordona guvernului sa puna capat manifestatiilor

Uniunea Europeana a spus ca nu recunoaste rezultatele alegerilor din Belarus si va impune in curand sanctiuni impotriva celor implicati in fraudarea alegerilor precum si in reprimarea violenta a protestelor, a spus miercuri seful Consiliului European. Asta, dupa ce Alexandr Lukasenko a declarat mai devreme ca i-a ordonat ministrului de Interne sa puna capat protestelor din capitala Minsk. De asemenea, protestele impotriva puterii continua, dupa ce a fost anuntat decesul unui al treilea protestatar. 30: Belarusii protesteaza la Minsk, in ciuda ordinelor lui Lukasenko catre Ministrul de Interne sa puna capat protestelor si in ciuda ploii. 25: Merkel pledeaza pentru dialog national in Belarus, subliniind ca o actiune militara rusa ar complica situatia. Totodata, Merkel spune ca a incercat sa aiba o conversatie telefonica cu Lukasenko, dar acesta a refuzat. 20: Lukasenko urmeaza sa isi preia noul mandat in doua luni, dar nu a fost stabilita inca o data, a spus miercuri Comisia Electorala Centrala17. 17: Lukasenko a ordonat consolidarea controalelor la frontiere.

VIDEO Svetlana Tihanovskaia se adreseaza liderilor UE sa nu recunoasca rezultatele alegerilor din Belarus

Fosta candidata a opozitiei in alegerile prezidentiale din Belarus, Svetlana Tihanovskaia, s-a adresat cu un mesaj public catre Consiliul European, citit de pe prompter, cu solicitarea ca liderii UE sa nu recunoasca rezultatele alegerilor din 9 august din Belarus, la care a invins actualul presedinte Aleksandr Lukasenko.

Marea Britanie anunta ca nu recunoaste rezultatele alegerilor din Belarus

Marea Britanie anunta ca nu recunoaste rezultatele alegerilor prezidentiale din Belarus, care s-au desfasurat pe 9 august si in care a invins actualul presedinte Aleksandr Lukasenko. Anuntul a fost publicat pe site-ul Guvernului de la Londra.

Svetlana Tihanovskaia cere UE sa nu recunoasca rezultatul alegerilor prezidentiale din Belarus, la reuniunea extraordinara a Consiliului European de miercuri

Svetlana Tihanovskaia, contracandidata lui Aleksandr Lukasenko la alegerile prezidentiale din Belarus, a lansat un apel catre liderii UE, miercuri, si le-a cerut sa nu recunoasca rezultatele scrutinului, pe care l-.

Un protestatar a fost impuscat mortal in timpul protestelor din Belarus. Imaginile VIDEO sunt socante

Mii de belarusieni s-au adunat pe 15 august pentru a aduce un omagiu memoriei unui barbat care a murit in timpul protestelor in urma alegerilor prezidentiale de saptamana trecuta. Au ajuns in locul in care a murit Alexander Taraikovsky, in Piata Puskinskaya si au pus flori formand un adevarat munte de flori de 1,5 metri .

Dilema neasteptata a lui Vladimir Putin in fata revoltelor din Belarus, care nu sunt insa antirusesti

Protestele din Belarus si fragilizarea pozitiei presedintelui Alexandr Lukasenko il pun pe Vladimir Putin in fata unui calcul complex legat de strategia pe care trebuie sa o urmeze, in fata unei miscari populare care nu este antiruseasca si in momentul in care chiar Rusia traverseaza o faza politica delicata, scrie AFP.

Apelul lui Tihanovskaia inaintea reuniunii Consiliului European: Nu recunosteti alegerile fraudate din Belarus

Lidera opozitiei din Belarus, Svetlana Tihanovskaia, a lansat un apel la statele Uniunii Europene sa nu recunoasca alegerile prezidenatiale fraudate din 9 august si sa respecte optiunea poporului sau, scrie Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )