Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ipocrizia lui Ludovic Orban. Nu am semnat nicio lista cu primari veniti de la PSD. Candidaturile au fost depuse. Asta e

Adevărul Adevărul,
Ipocrizia lui Ludovic Orban. Nu am semnat nicio lista cu primari veniti de la PSD. Candidaturile au fost depuse. Asta e

Premierul Ludovic Orban a negat faptul ca ar avea vreo legatura cu trecerea anumitor candidati de la PSD la PNL, liderul liberal sustinand ca el nu a semnat nicio lista cu alesi traseisti. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, anunt-bomba. Ce s-a intamplat cu primarii racolati de PNL de la alte partide

Ludovic Orban a afirmat, joi, ca nu a semnat nicio lista de candidaturi pentru primari veniti de la alte partide si ca aceasta sarcina le-a revenit presedintilor de filiale judetene. Mai mult decat atat, liderul PNL spune ca este impotriva traseismului politic, dar precizeaza si ca multi fosti membri PNL candideaza din partea altor partide.

Klaus Iohannis ia distanta de PNL si Ludovic Orban: Nu am girat eu racolarile de primari

Presedinte Klaus Iohannis s-a declarat ofensat cand a fost intrebat de ce a girat racolarile de primari si parlamentari de catre PNL. Mai mult, acesta a declarat ca nu are nicio legatura cu vreun partid, desi acesta a participat la numeroase evenimente ale PNL in fosta campanie.

Ludovic Orban, veste uriasa din septembrie. Cum se schimba scoala

Veste asteptata de toti parintii si elevii din Romania! Ludovic Orban a explicat, intr-o conferinta de presa, ce se va intampla cu scoala din septembrie. Anunt important despre cum se va schimba scoala Ludovic Orban a sustinut azi o declaratie de presa unde a explicat tot ce tine de masurile pe care le-a luat Guvernul .

LUDOVIC ORBAN: O sa solicit MFP alimentarea imediata a conturilor pentru plata masurilor active

Premierul Ludovic Orban a solicitat conducerii Ministerului Finantelor sa considere prioritate zero alimentarea conturilor din care se vor face platile catre agentii economici care au aplicat la masuri active de sprijin privitoare la piata muncii.

LUDOVIC ORBAN: Astazi trebuie sa dezbatem actele normative necesare pentru pregatirea anului scolar

Guvernul va dezbate actele normative necesare pentru inceperea anului scolar, a precizat prim-ministrul Ludovic Orban, astazi, in cadrul sedintei de Guvern.

LUDOVIC ORBAN: Vom creste numarul de paturi la Matei Bals

Premierul Ludovic Orban a declarat ca numarul de paturi la terapie intensiva la Matei Bals va creste si ca a avut o discutie cu directorul de la Spitalul Universitar ca sa puna la dispozitie medici anestezisti si asistente, astfel incat sa poata fie puse in functiune paturile existente. El a adaugat ca la Spitalul Witting sunt in curs de amenajare 12 locuri la terapie intensiva si va creste numarul de locuri de terapie intensiva.

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura, inca un act iresponsabil din partea PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a apreciat astazi ca motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o depuna reprezinta un act iresponsabil.

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura, inca un act iresponsabil din partea PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a apreciat astazi ca motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o depuna reprezinta un act iresponsabil.

Ludovic Orban: Romania, pandita de un pericol imens

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a atras atentia, joi seara, asupra faptului ca, prin generarea de cheltuieli de catre Guvern fara o corelare cu realitatile economice, Romania risca sa fie retrogradata de.

Ludovic Orban, despre motiunea PSD: Parca a fost scrisa de Dancila

Dupa citirea textului motiunii de cenzura in plenul Parlamentului, premierul Ludovic Orban l-a catal.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )