Libnet.ro
UNICEF

20:30

Iulia Timosenko, fostul premier al Ucrainei, in stare grava din cauza COVID-19. Temperatura nu ii scade!

Antena3 Antena3,
Iulia Timosenko, fostul premier al Ucrainei, in stare grava din cauza COVID-19. Temperatura nu ii scade!

Fostul premier al Ucrainei, Iulia Timosenko, este in stare grava din cauza COVID-19. Ea este la terapie intensiva, ventilata mecanic. continuă pe Antena3

Iulia Timosenko, fost premier ucrainean, are Covid-19. Este in stare grava!

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu coronavirus si este in stare grava, a anuntat purtatoarea de cuvant a partidului sau.

Un fost premier celebru, in stare grava dupa ce a fost infectat cu coronavirus

Iulia Timosenko, fostul premier al Ucrainei, este in stare grava dupa ce a fost diagnosticata cu coronavirus. Potrivit purtatorului de cuvant al partidului din care face parte, starea lui Timosenko nu este una foarte buna, prezentand febra mare.

Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu Covid-19. Fostul premier ucrainean ar fi in stare grava

Iulia Timosenko, fostul prim-ministru ucrainean, afost testata pozitiv cu noul coronavirus dee tip SARS-CoV-2 siar fi in stare grava,a anuntat purtatoarea de cuvant a partidului sau, potrivit.

CORONAVIRUS |Fostul premier al Ucrainei, Iulia Timosenko, la terapie intensiva, ventilata artificial

Iulia Timosenko, fostul prim-ministru ucrainean, care a fost testata pentru noul coronavirus recent, este in stare grava, la terapie intensiva, ventilata artificial, iar doctorii nu reusesc sa-i scada.

Testata pozitiv cu noul coronavirus, Iulia Timosenko ar fi in stare grava

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu coronavirus si este in stare grava, a anuntat purtatoarea de cuvant a partidului sau, potrivit Reuters.

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, infectata cu noul coronavirus, este in stare grava

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, 59 de ani, a fost testata pozitiv la noul coronavirus si este in stare grava, a anuntat purtatoarea de cuvant a partidului sau, citata de Reuters.

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu noul coronavirus

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si se afla in stare grava, cu febra, a declarat duminica purtatoarea de cuvant a partidului sau .

Flavio Briatore, bolnav de Covid-19: Omul de afaceri este internat in stare grava in spital

Omul de afaceri italian Flavio Briatore, fost manager al echipelor de Formula 1 Benetton si Renault, se afla de luni in spitalul San Raffaele din Milano, unde a fost internat in stare grava, fiind bolnav de Covid-19, informeaza motorsport. com, care citeaza LEspresso.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )