Libnet.ro
UNICEF

18:15

Joe Biden: Statele Unite vor reveni in Acordul de la Paris in prima zi a mandatului meu de presedinte

Adevărul Adevărul,
Joe Biden: Statele Unite vor reveni in Acordul de la Paris in prima zi a mandatului meu de presedinte

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a promis, sambata, 12 decembrie, ca Statele Unite vor reveni in Acordul de la Paris de lupta impotriva modificarilor climatice in prima zi a mandatului sau la Casa Alba. continuă pe Adevărul

Statele Unite vor executa ultimul condamnat din 2020 17 executii in acest an

Autoritatile federale americane se pregatesc sa efectueze vineri cea de-a zecea si ultima executie din 2020, cea a lui Alfred Bourgeois, un afro-american condamnat pentru asasinarea fiicei sale de 2 ani, potrivit AFP.

Principalele trei obiective ale lui Joe Biden in primele 100 de zile ale mandatului sau de presedinte al SUA

Presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, a prezentat marti componenta echipei sale pe probleme de sanatate, in cadrul unor declaratii de presa facute din Wilmington, statul american Delaware. in cadrul declaratiilor, Joe Biden a subliniat cele trei obiective ale primelor 100 de zile in functiune la Casa Alba, obiective care includ purtarea mastii, vaccinarile si deschiderea scolilor.

Joe Biden si Kamala Harris, desemnati personalitatea anului 2020 de revista Time

Joe Biden si Kamala Harris, presedintele ales si vicepresedintele ales ai SUA, au fost desemnati personalitatea anului 2020 de revista Time.

Trump se alatura actiunii statului Texas la Curtea Suprema, care cere anularea victoriei lui Joe Biden in alegeri. 17 state americane sustin actiunea

Presedintele american Donald Trump a declarat, miercuri, ca se va alatura actiunii procurorului general din Texas, Ken Paxton, la Curtea Suprema, care are rolul sa anuleze victoria in alegerile prezidentiale a lui Joe Biden. Un numar de 17 state americane, unde Trump a cistigat alegerile, au informat Curtea Suprema ca sustin aceasta actiune, relateaza CNBC.

Joe Biden isi alege mai multi membri ai administratiei sale dintr-un influent cabinet privat de consiliere strategica

Joe Biden, care si-a ales mai multi membri ai viitorului sau Guvern din cadrul unui cabinet de consiliere in strategie de la Washington, alimenteaza o controversa cu privire la un sistem care le permite oficialilor americani sa lucreze pentru grupuri de influenta intre doua treceri prin Guvern, relateaza AFP.

SUA: Ce masuri ii cer congresmenii progresisti lui Joe Biden Lista de revendicari

Legiuitorii progresisti din Congresul american vor ca presedintele ales Joe Biden sa foloseasca ordine executive pentru a anula datoriile studentilor, cresterea salariului minim la 15$ dolari pe ora pentru angajatorii ce au contracte cu guvernul federal, declararea schimbarilor climatice o urgenta nationala si altele, relateaza NBC News. Alegeri SUA 2020 Cine sunt Alexandria Ocasio-Cortez si Trupa AOC, marile castigatoare ale alegerilor din 3 noiembrie.

Joe Biden si Kamala Harris, desemnati personalitatea anului 2020 de revista Time

Joe Biden si Kamala Harris, presedintele ales si vicepresedintele ales ai SUA, au fost desemnati personalitatea anului 2020 de revista Time.

Fiul lui Joe Biden, Hunter, anchetat de procurorul federal din Delaware privind situatia sa fiscala

Fiul presedintelui ales american Joe Biden, Hunter, a anuntat miercuri ca a aflat cu o zi inainte ca este vizat de o ancheta federala in statul Delaware in legatura cu situatia sa fiscala, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Joe Biden apara alegerea generalului Lloyd Austin pentru Pentagon in fata criticilor din propriul partid

Joe Biden si-a aparat alegerea generalului afro-american Lloyd Austin ca urmator Secretar al apararii miercuri, pe fondul reticentei multor democrati si experti dornici sa vada un control civil mai strans asupra armatei, potrivit AFP.

PUTIN, AMENINTARE PENTRU STATELE UNITE, un documentar de exceptie despre viata liderului rus, ascensiunea sa la putere si implicarea in afacerile interne ale Casei Albe, dar si a altor state, vineri, de la ora 22.00 pe B1 TV

B1 TV difuzeaza, in exclusivitate in Romania, documentarul PUTIN, AMENINTARE PENTRU STATELE UNITE, vineri, 11 decembrie, de la ora 22. Documentarul PUTIN, AMENINTARE PENTRU STATELE UNITE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )