Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ludovic Orban: Suntem in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat si a bugetului asigurarilor sociale de stat (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Suntem in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat si a bugetului asigurarilor sociale de stat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a venit in Parlament, luni, pentru a oferi explicatii cu privire la elaborarea proiectelor privind Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale pentru anul 2021, ocazie cu. continuă pe B1

Ludovic Orban: Suntem singura tara care a crescut investitiile publice in vreme de criza economica Pentru HoReCa, vom introduce o forma de ajutor de stat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, pentru B1 TV, ca Romania e singura tara care a crescut investitiile publice in vreme de criza economica. Acesta precizat ca firmele romanesti au avut mai putin.

Ludovic Orban: Suntem intr-un punct critic. Exista un risc foarte mare de suprasaturare a sistemului medical Protejarea sanatatii oamenilor e un obiectiv fundamental al nostru (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit duminica, pentru B1 TV, despre evoluatia epidemiei de coronavirus din Romania, despre noile masuri anti-COVID-19 care intra in vigoare de luni, despre situatia economica si.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul este in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat

Guvernul nu are obligatia de a prezenta Legea bugetului de stat si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat in fata Parlamentului spre dezbatere, intrucat este un an electoral, dar suntem in procedurile legale de intocmire a bugetului de stat si a bugetului asigurarilor de stat, a declarat, astazi, in Parlament, prim-ministrul Ludovic Orban.

Ludovic Orban anunta scheme de ajutor de stat pentru HoReCa si pentru zona culturala privata

Premierul Ludovic Orban a anuntat duminica seara, la B1 TV, ca Guvernul va introduce o forma de ajutor de stat pentru firmele din HoReCa, compensand 20% din pierderea cifrei de afaceri raportat la 2019, dar a precizat ca este necesara aprobarea Comisiei Europene in acest caz. Orban a mai anuntat si ajutoare de stat pentru zona culturala privata, subliniind ca in acest caz schema de ajutor este mai greu de realizat, dat fiind ca persoanele care activeaza in acest domeniu activeaza sub diferite forme, potrivit News.

Ludovic Orban anunta scheme de ajutor de stat pentru HoReCa si pentru zona culturala privata

Premierul Ludovic Orban a anuntat duminica seara, la B1 TV, ca Guvernul va introduce o forma de ajutor de stat pentru firmele din HoReCa, compensand 20% din pierderea cifrei de afaceri raportat la 2019, dar a precizat ca este necesara aprobarea Comisiei Europene in acest caz.

Camera Deputatilor Premierul Ludovic Orban participa la Ora prim-ministrului pe tema bugetului pe 2021

Premierul Ludovic Orban participa, luni, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului, pentru a prezenta stadiul elaborarii proiectelor bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale de stat pentru anul 2021, scrie Agerpres. Sedinta este programata sa inceapa la ora 16,00. Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, lunea trecuta, solicitarea grupului parlamentar PSD in acest sens.

Premierul Ludovic Orban merge in Parlament, la Ora prim-ministrului, pe tema bugetului pentru 2021

Ludovic Orban particia luni la Ora prim-ministrului, in plenul Camerei Deputatilor, pentru a prezenta stadiul elaborarii planului bugetului de stat si al asigurarilor sociale, pentru 2021. Sedinta este.

Ludovic Orban, in Parlament: Credeti ca daca am fi avut bani, n-am fi crescut pensiile cu 40% in an electoral? Ati irosit 7 ani din istoria Romaniei, ati alungat romanii din tara (VIDEO)

Despre ceea ce va face PNL trebuie sa vorbeasca doar PNL, a subliniat premierul Ludovic Orban, luni, in Parlament, cand a facut mai multe precizari cu privire la elaborarea proiectelor privind Legea bugetului de.

Ludovic Orban: Primul nostru obiectiv e sa oprim cresterea numarului de cazuri. Noi suntem pe locul 17 la nivel european

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni dimineata faptul ca obiectivul numarul unu pentru Guvern este sa opreaca cresterea accelerata a numarului de cazuri.

Apar noi restrictii in Romania?! Anuntul lui Ludovic Orban

Potrivit premierului Ludovic Orban, Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Luni, premierul a spus ca nu vrea sa ia masuri care sa instituie alte restrictii. Ludovic Orban, noi restrictii in Romania Ludovic Orban a declarat ca, se pregateste hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta cu inca .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )