Libnet.ro
UNICEF

09:45

Macel la cea mai prestigioasa academie militara din SUA

Antena3 Antena3,
Macel la cea mai prestigioasa academie militara din SUA

Treizeci de cadeti din primul an de la West Point, cea mai prestigioasa academie militara din SUA, au fost raniti dupa ce traditionala bataie cu perne care marcheaza sfarsitul primei veri de antrenament s-a . continuă pe Antena3

AUDIO |Colaborare exploziva: Nicole Cherry lanseaza impreuna cu Mohombi single-ul Vive la Vida Uite cum suna cea mai tare colaborare a momentului

Nicole Cherry este, cu siguranta, artista cu cea mai buna ascensiune muzicala, din ultimii doi ani. A scos hit-uri dupa.

Cea mai mare scadere a preturilor din ultimii 56 de ani

Preturile de consum din Elvetia au inregistrat in august cea mai mare scadere din ultimii 56 de ani, de 1,4% comparativ cu intervalul similar al anului trecut, evolutie care reflecta presiunile exercitate de.

Transalpina. La pas pe cea mai inalta sosea din Romania. Partea I

Pe harti si gps se cheama DN 67C. E cunoscuta inca din Antichitate. in perioada interbelica a fost reparata la initiativa regelui Carol al II-lea, care a si parcurs-o integral, la volan, motiv pentru care s-a numit o vreme Drumul Regelui. Transalpina poate ca nu intrece in frumusete Transfagarasanul, dar este cea mai inalta sosea asfaltata din Romania. S-o parcurgem, asa cum merita, punct cu punct.

Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe, cea mai mare din lume.

Politista in Romania, eroina in Haiti: o satmareanca a salvat oameni dupa cutremurul devastator si a fost aleasa cea mai buna politista din lume

Comisarul-sef Raluca Domuta 38 de ani) este primul ofiter din Romania care a ajuns sa fie desemnat cea mai buna politista din lume. in spatele distinctiei remarcabile stau multe ore dedicate misiunii de cautare si salvare a victimelor cutremurului din Haiti.

Real Madrid are echipa cea mai scumpa din lume: Jucatorii au fost evaluati la 715 milioane de euro

Real Madrid are cea mai scumpa echipa din lume, dupa ce jucatorii sai au fost evaluati la 715 milioane euro de catre site-ul specializat transfermarket. com, citat de Agerpres. Locul secund este ocupat de Barcelona.

FOTO Cum arata cea mai moderna piata din Botosani. Module din aluminiu, geamuri termoizolante si vestiare pentru pietari

In aceasta vara a fost deschisa cea mai moderna piata din municipiul Botosani. Este vorba de Piata Viilor reabilitata si adusa la standarde europene. in momentul de fata, piata este termoizolata, are vestiare pentru comercianti si toalete.

B1 TV, pentru a treia oara consecutiv cea mai citata sursa media in presa scrisa

B1 TV este din nou cea mai citata sursa media in presa scrisa. Potrivit Mediatrust, B1 TV conduce topul general cu 163 de mentiuni in articolele care au aparut in perioada 1 mai 31 iulie 2015 in ziare,.

Cum pregatesti cea mai buna zacusca, vedeta conservelor de toamna. Secretul gustarii delicioase, dupa o reteta a bunicii

Pregatirile pentru iarna au intrat in linie dreapta. Gospodinele dau zor sa umple camarile, iar sezonul conservelor de legume e in toi. O reteta de zacusca pregatita in mod clasic, la foc de lemne si in oala de tuci, ca la mama acasa, e cea mai buna alegere pentru un preparat delicios.

FOTO Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe. Meciul conteaza pentru turul al doilea de la US Open.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )