Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mai multi jurnalisti, agresati de garda de corp a fostului premier Adrian Nastase

Antena3 Antena3,
Mai multi jurnalisti, agresati de garda de corp a fostului premier Adrian Nastase

Garzile de corp ale familiei fostului premier Adrian Nastase i-a agresat pe jurnalisti, miercuri, la Curtea de Apel, acolo unde era asteptat Nastase. Potrivit Antena 3, cei patru bodyguarzi ai familiei Nastase i-a. continuă pe Antena3

Mai multi jurnalisti, agresati de garda fostului premier Adrian Nastase

Garzile de corp ale familiei fostului premier Adrian Nastase i-ar fi agresat pe jurnalisti, miercuri, la Curtea de Apel. Fostul premier Adrian Nastase s-a prezentat miercuri la Curtea de Apel. Stire in curs de.

Jurnalisti AGRESATI de garzile de corp ale familiei Nastase. ...

Garzile de corp ale familiei Nastase au reactionat violent, miercuri, in momentul in care Dana si Andrei Nastase au iesit din sala unde se judeca recursul fostului premier referitor la reducerea pedepsei sale, relateaza b1. ro. Mai multi operatori ai unor televiziuni au fost imbranciti, loviti in fata sau calcati in picioare de bodyguarzi, fara ca jandarmii sa intervina in mod direct. Jurnalistii nu au fost lasati sa se apropie de familia fostului premier. Mai mult, nici sotia, nici fiul lui .

Scandal la audierile fostului premier. Nastase: Am vrut sa ajung la morga

La finalul sedintei de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti in care Adrian Nastase a cerut eliminarea din condamnarea sa a zilelor petrecute in spital, garzile de corp ale familiei fostului premier i-au imbrancit pe jurnalisti si le-au adresat cuvinte grele.

Avocatii lui Adrian Nastase mai fac o incercare de a-i scadea din condamnare fostului premier

Avocatii fostului premier Adrian Nastase mai fac o incercare de a scadea din condamnarea acestuia cele sase zile petrecute pe patul de spital. Aparatorii lui Nastase vor sa demonstreze ca fostul prim-ministru,.

Avocatul lui Adrian Nastase ameninta ca da statul roman in judecata, daca fostului premier nu i se scad zilele de spitalizare din pedeapsa

UPDATE 10:00 Avocatul lui Adrian Nastase ameninta ca da statul roman in judecata, daca fostului premier nu i se vor scadea din condamnarea de doi ani de inchisoare zilele de spitalizare. Fostul premier,.

Are cei mai multi miliardari dar este cel mai sarac stat din State

Un raport recent indica statul California ca fiind cel mai sarac stat american, in ciuda faptului ca aici se regasesc cei mai multi miliardari de pe continentul nord-american. Conform unui studiu eliberat de Biroul.

Jurnalisti agresati de garzile de corp ale familiei Nastase: Mai multi operatori au fost imbranciti si loviti (VIDEO)

Garzile de corp ale familiei Nastase au reactionat violent, miercuri, in momentul in care Dana si Andrei Nastase au iesit din sala unde se judeca recursul fostului premier referitor la reducerea pedepsei sale.

Faze Tari: Nu e banc! Mai multi scotieini au stat la coada pentru a scoate bani de la un bancomat care dadea dublu; Un taximetrist a gasit 700.000 de euro in masina si i-a predat autoritatilor; De la credinta pana la fanatism e doar un pas! Islamicii se t

Un fotbalist si-a taiat iubita si a dat-o de mancare la caini. Telenovela horror! Portarul Bruno Fernandez de Souza de la cea mai populara echipa de fotbal din Brazilia a torturat-o. Coregrafia care a uimit o lume intreaga! Miscari senzationale si femei aproape goale pe scena la Dansez pentru tine! In cadrul competitiei, concurentii s-au dezlantuit la.

Tot mai multi aradeni ajung in strada.

Printre persoanele fara adapost se numara si patru copii. Tot mai multe persoane vin la Arad si locuiesc sub cerul liber. Politistii locali din Arad au localizat si identificat sase persoane, din care patru copii, care si-au improvizat sub cerul liber un adapost si locuiau in conditii total insalubre, inconjurati de gunoaie. Familia este formata din doi parinti cu cei patru copii cu varste intre trei si zece ani, din localitatea Tinca, judetul Bihor. Au venit la Arad si, langa linia de tren .

Unde se ascund cei mai multi MICROBI in casa. Obiectul care este de 200. ...

Un studiu arata ca unul dintre cele mai folosite obiecte de bucatarie este de 200. 000 de ori mai murdar decat colacul vasului de toaleta, cele 10 milioane de bacterii aflate pe 2,5 centimetri patrati din suprafata lui prezentand riscul sindromului Guillaun-Barre, care poate duce, in final, la paralizie, potrivit Mediafax. Descoperirea cercetatorilor americani se refera la buretele de vase, expertii identificand legaturi intre bacteriile de pe bureti, carpe si suporturile din lemn pentru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2718 seconds )