Libnet.ro
UNICEF

19:00

Un medic a fost batut intr-un spital din Arges (VIDEO)

B1 B1,
Un medic a fost batut intr-un spital din Arges (VIDEO)

Un barbat, in varsta de 25 de ani, a fost retinut dupa ce un medic al spitalului din Mioveni, Arges, a reclamat ca a fost agresat, sambata, de acesta. Agresorul a insotit la camera de garda un prieten. continuă pe B1

VIDEO Un medic de la Spitalul Mioveni a fost batut cu pumnii si picioarele

Un medic din cadrul Compartimentului Primiri Urgente din Spitalul Mioveni, judetul Arges, a fost bat.

O femeie din Arges a nascut in toaleta unui spital. Motivul pentru care a facut asta te va soca

Personalul medical de la Spitalul Judetean din Arges au avut de tratat un cazcu totul aparte. Potrivit medicilor, o femeie de 33 de ani, care nu stia ca era gravida, a nascut intr-otoaleta. in.

Imagini de groaza dintr-un spital din Cluj: Copiii bolnavi de TBC, tratati printre mucegai si bacterii (VIDEO)

Imagini de groaza intr-un spital din Cluj-Napoca. Copiii bolnavi de TBC sunt tratati intr-o cladire plina de mucegai si bacterii in timp ce subsolul cladirii este inundat la fiecare ploaie mai.

Un medic de la Urgente a fost batut cu pumnii si cu picioarele de un tanar beat crita VIDEO

Politistii argeseni au retinut luni seara un barbat de 25 de ani care a rupt in bataie un medic al Spitalului Racovita din Mioveni - Arges, chiar in Unitatea de Primire a Urgentelor. Tanarul isi insotise la spital prietenul la fel de beat si s-a enervat cand medicul i-a spus ca pacientul n-are nimic. Cel mai probabil, tanarul va fi dus, astazi, in fata instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Un elev in varsta de 14 ani a ajuns la Spitalul de Pediatrie dupa ce a fost batut la scoala de un coleg

Un elev in varsta de 14 ani, ranit la mana, dupa o bataie in curtea scolii, a fost transportat de urgenta la Spitalul de Pediatrie de un echipaj ISU. Agresorul, care are 17 ani, a fost retinut si dus la Politie pentru audieri.

O femeie care sufera de obezitate morbida nu stia ca e gravida si a nascut in WC-ul spitalului din Arges

O femeie de 33 de ani din comuna argeseana Ratesti, care habar nu avea ca e insarcinata, a nascut in WC-ul Spitalului Judetean Arges. Femeia mai are doi copii si sufera de obezitate morbida,.

S-a furat iar un drapel de la Centrul roman din Cernauti (VIDEO)

O persoana necunoscuta a furat, luni, la ora 02:04, drapelul national al Ucrainei de pe fatada Centrului Cultural Roman Eudoxiu Hurmuzachi din Cernauti. Este a doua oara cand se intampla acest.

INCENDIU PUTERNIC in Pecica. Un bar a ARS din temelii (VIDEO)

Mai multi pompieri se afla, de mai bine de trei ore, in orasul aradean Pecica, judetul Arad,unde un bar a luat foc. Incendiul care a generat din interiorul barului, s-a propagat la acoperis, la anexele.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )