Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ministrul Justitiei, despre arhiva SIPA: Promovam o Hotarare de Guvern pentru desecretizarea informatiilor

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Justitiei, despre arhiva SIPA: Promovam o Hotarare de Guvern pentru desecretizarea informatiilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat sambata seara ca pasul doi cu privire la arhiva SIPA este promovarea unei Hotarari de Guvern pentru desecretizarea informatiilor. continuă pe Hotnews

Ministrul Tudorel Toader, despre arhiva SIPA: Promovam o Hotarare de Guvern pentru desecretizarea informatiilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat sambata seara ca pasul doi cu privire la arhiva SIPA este promovarea unei Hotarari de Guvern pentru desecretizarea informatiilor.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre arhiva SIPA: Promovam o Hotarare de Guvern pentru desecretizarea Arhivei SIPA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat sambata seara ca urmatorul pas in contextul arhivei SIPA este promovarea unei Hotarari de Guvern pentru desecretizarea.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat care sunt urmatorii pasi cu privire la arhiva SIPA: Promovam o Hotarare de Guvern pentru desecretizarea informatiilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader anuntat, pe Facebook, care este al doilea pas cu privire la arhiva SIPA este promovarea unei Hotarari de Guvern pentru desecretizarea informatiilor.

Ministrul Justitiei: Arhiva SIPA - o pata pe obrazul justitiei romane! Pasul 2 - promovam o Hotarare de Guvern pentru desecretizarea informatiilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, sambata seara, ca va fi promovata o Hotarare de Guvern pentru desecretizarea informatiilor din arhiva SIPA.

Ministrul Justitiei, noi dezvaluiri despre arhiva SIPA: Sunt mai mult de 22 de vizite

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca in arhiva SIPA au fost mai multe vizite decat cele 22 prezentate in lista publicata joi. Toate cele 22 de vizite, nu sunt 22, sunt.

Tu stii de ce vorbim azi despre arhiva SIPA?

Daaa, vor raspunde cu entuziasm destui cititori de buna credinta. Pentru ca trebuie sa aflam adevarul despre arhiva unui serviciu secret, pentru ca trebuie sa stim daca procurorii si judecatorii au fost santajati cu informatii din dosare si pentru ca trebuie sa scapam, cum zice ministrul Toader, de aceasta pata pe obrazul justitiei romane! Mai discutam pentru ca toate televiziunile de stiri o tin langa cu SIPA, comenzile si abuzurile din justitie. Este important! Iata de ce ne ocupam noi azi despre un subiect aterizat parca din nenant pe agenda publica. Daca ai raspuns asa, imi pare rau sa-ti spun, dar te-au cam fraierit. Adevarul este putin altul, diferit si bine camuflat sub pretexte generoase.

Liviu Dragnea, despre arhiva SIPA: Nu sunt de acord sa fie distrusa, dar nici sa fie ultrasecreta. E greu sa crezi ca nu au fost copiate niste documente de acolo

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a afirmat, joi seara, ca nu este de acord ca arhiva SIPA sa fie distrusa, dar nici sa ramana ultrasecreta, ci mai degrba sa fie pus la punct un sistem de acces, astfel incat magistratii daca au vreun dosar, iar cetatenii daca vreun magistrat a fost influentat.

Judecatorul Cristi Danilet face clarificari despre arhiva SIPA, dupa acuzatiile aparute in spatiul public: Este exclus ca eu sa fac vreo modificare a unui document oficial, fie el si nelegal

Judecatorul Cristi Danilet explica, intr-o postare pe blogul sau, speculatiile care au aparut in spatiul public in legatura cu arhiva SIPA.

Marian Vanghelie, despre arhiva SIPA: A fost copiata pe CD-uri

Marian Vanghelie, fost vicepresedinte PSD si fost primar al sectorului 5, a declarat ca are informatii potrivit carora arhiva SIPA a fost copiata pe niste CD-uri care apoi au fost puse pe o ata, precum un.

Marian Vanghelie, despre arhiva SIPA: Acum sa fiu putin hazliu. S-a luat pe CD-uri ca niste covrigi pe ata

Fostul vicepresedinte PSD Marian Vanghelie a declarat ca are informatii potrivit carora arhiva SIPA a fost copiata pe niste CD-uri care apoi au fost puse pe o ata, precum un sirag de covrigi, potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )