Libnet.ro
UNICEF

19:45

Motivul pentru care instanta a respins cererea lui Dragnea, care a contestat alegerea Vioricai Dancila la conducerea PSD

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care instanta a respins cererea lui Dragnea, care a contestat alegerea Vioricai Dancila la conducerea PSD

Tribunalul Bucuresti a respins cererea lui Liviu Dragnea de invalidare a numirii Vioricai Dancila la sefia PSD pe motiv ca Parchetul nu a cerut in instanta dizolvarea PSD Teleorman, motiv pentru care judecatorii nu au avut un temei pentru a pune in discutie participarea la congresul PSD a unei organizatii de partid care continua sa existe. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a mai vrut sa se alieze cu Victor Ponta: Mincinos si duplicitar!

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. Dancila a precizat ca nu a mai vrut sa se alieze cu Ponta pentru ca este mincinos si duplicitar. Viorica Dancila nu a .

Motivul pentru care solistul de la Carlas Dreams a divortat de mama copilului sau. Totul a fost tinut secret

Solistul de la Carlas Dreams se bucura de succes si multi dintre cei care ii asculta melodiile cred ca acesta duce o viata lipsita de griji. Daca din punct de vedere financiar o duce foarte bine, nu la fel stau lucrurile si pe plan sentimental. Andrei Tarus a divortat de sotia lui in mare secret, .

Gheorghe Dinca, surprins cu ochii in lacrimi in curtea groazei din Caracal. Motivul pentru care criminalul a plans

Scene surprinzatoare au fost surprinse sambata in curtea criminalului din Caracas. Se pare ca Gheorghe Dinca a fost vazut cu ochii plini de lacrimi in timpul perchezitiilor efectuate de.

Guvernul teritoriului britanic Gibraltar a respins cererea SUA de a retine petrolierul iranian

Guvernul teritoriului britanic Gibraltar a respins duminica o cerere a Statelor Unite de retinere a petrolierului iranian. Gibraltarul a imobilizat la 4 iulie petrolierul Grace 1, suspectat ca transporta petrol.

Motivul halucinant pentru care un chelner a fost ucis de un client. Se poate intampla oricand!

Un chelner dintr-un restaurant in apropiere de Paris a fost impuscat mortal de un client. Motivul? Barbatul se enervase la culme ca barbatul nu ii mai aducea sandvisul. Colegii barbatului au sunat.

Halucinant! S-a aflat de ce Elon Musk vrea sa lanseze bombe nucleare catre Marte: E o planeta care poate sustine viata

Elon Musk, patronulTesla, a publicat pe Twitter un mesaj prin care lasa de inteles ca nu a renuntat la teoria sa potrivit careialansarea de arme nuclearecatresuprafataplanetei.

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Conducatorii auto care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2784 seconds )