Libnet.ro
UNICEF

23:15

[P] Cele mai dinamice companii din Transilvania, vor fi premiate la Cluj-Napoca in cadrul Conferintei Campioni in Business 2016

Hotnews Hotnews,
 [P] Cele mai dinamice companii din Transilvania, vor fi premiate la Cluj-Napoca in cadrul Conferintei Campioni in Business 2016

Editia a VI-a a proiectului Campioni in Business debuteaza la Cluj-Napoca miercuri, 2 noiembrie 2016. In cadrul evenimentului care va avea loc la Hotel Opera Plaza vor fi premiati cei mai dinamici antreprenori si companiile cu cele mai bune rezultate de business in anul 2015, din regiunea Transilvania. continuă pe Hotnews

O noua teorie ar putea rezolva cinci dintre cele mai mari dileme din fizica

Fizicienii au conceput un nou model, care ar putea rezolva cinci dintre cele mai mari dileme ale fizicii moderne. Modelul se numeste SMASH si propune o teorie potrivit careia avem nevoie de doar sase particule pentru a rezolva toate semnele de intrebare din modelul standard al fizicii. Echipa care l-a elaborat spune ca nu va [].

Alegeri prezidentiale in Republica Moldova: Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi din partea moldovenilor care au votat la Bucuresti

Candidata proeuropeana Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi in sectiile deschise la Bucuresti pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Potrivit UNIMEDIA, candidata PAS a strans 2. 150 de sufragii, scrie News. ro.

Unul dintre cele mai frumoase castele nobiliare din Transilvania, restaurat si introdus in circuitul turistic de o universitate clujeana

Universitatea Babes-Bolyai se pregateste sa restaureze unul dintre cele mai frumoase castele din Bistrita-Nasaud. Lucrarile se vor realiza din fonduri europene si includ si un motel cu 70 de locuri si chiar un teren de golf.

VIDEO 27 de ani de la moartea Mihaelei Runceanu. Detaliile crimei care i-a curmat viata uneia dintre cele mai iubite artiste din Romania comunista

Mormantul Mihaelei Runceanu, din cimitirul buzoian Dumbrava, devine loc de pelerinaj pe 1 noiembrie, data mortii artistei. Vin sa depuna flori si sa aprinda lumanari rude, prieteni dar si membrii unui fun club din Bucuresti. Artista a fost ucisa in propria garsoniera din Bucuresti, pentru jaf, criminalul fiind eliberat in urma cu un deceniu.

Cele mai bune spectacole din Festivalul National de Teatru

Adevarul face retrospectiva celor mai bune spectacole de teatru din Festivalul National de Teatru, un adevarat maraton cu peste 40 de spectacole in selectie, care s-a incheiat duminica seara, dupa zece zile de reprezentatii.

Tag Heuer Connected este unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri din lume

Daca aveti in plan achizitii exotice, atunci Tag Heuer Connected. s-ar putea sa fie ce cautati, avand in vedere ca este unul dintre cele mai scumpe smartwatch-uri din lume. Cand trecem de o anumita suma pentru achizitionarea unui produs, e destul de clar ca incepem sa vorbim mai mult de brandul pe care il poarta [].

Parteneriatele intre administratia locala si oamenii de afaceri, cele mai bune solutii pentru cetateni

Gabriela Firea a declarat, astazi, ca primaria Capitalei doreste sa vina in intampinarea mediului de afaceri, pentru a afla cat mai repede si direct care sunt problemele cu care se confrunta investitorii si care sunt cele mai bune solutii, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Medicii au elaborat o lista cu cele mai periculoase obiecte din casa ce pot cauza probleme grave copiilor

In cazul in care doriti sa luati exemplul unui parinte cu experienta, ganditi-va la modelul oferit de un medic. Au vazut atatea cazuri de accidente casnice in care copiii au suferit leziuni, asa ca ei pot spune cu exactitate de ce sa ne ferim micutii.

Cea mai trista aniversare din viata unui baietel de 9 ani: Tati, cred ca nu sunt foarte popular la scoala (FOTO)

Un baietel din SUA a avut parte de cea mai nefericita zi din viata lui, la aniversarea a 9 primaveri. Mahlon si-a chemat colegii de clasa la ziua sa de nastere, organizata minutios de parintii sai, dar.

VIDEO. Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura din Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru cea mai frumoasa lovitura din cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )