Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ponta, despre situatia din Crimeea: Este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre situatia din Crimeea: Este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989

Premierul Victor Ponta a declarat duminica ca intamplarile din Crimeea au reprezentat cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa constituie si o oportunitate de apropiere a republicii Moldova la UE si NATO. continuă pe Adevărul

Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989.

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca situatia din Crimeea este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa reprezinta si o oportunitate de reapropiere a Republicii Moldova de Europa si NATO, potrivit Agerpres. Cred ca este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania si pentru regiune, de dupa 1989. Categoric acest lucru. Sa ai un conflict rece, deocamdata. Sa dea Dumnezeu sa nu fie cald in perioada urmatoare. Evident ca este pentru prima .

Victor Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989/ Vladimir Putin este simbolul unor nostalgii de mare putere a Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca situatia din Crimeea este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa reprezinta si o oportunitate de reapropiere a Republicii Moldova de Europa si NATO.

Situatia din Crimeea este complexa. Comandantii navelor aveau ordin sa deschida focul, dar nu l-au respectat

Comandantii navelor militare ucrainene stationate in porturi din Crimeea primisera ordinul de a deschide focul spre fortele ruse, dar nu l-au respectat, a declarat Ministerul ucrainean al Apararii, citat de.

Ministrul ucrainean de Externe: Situatia din Transnistria este o mare preocupare, nu doar pentru Ucraina, nu doar pentru Republica Moldova, ci si pentru Europa

Ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, s-a declarat, vineri, in contextul anexarii Crimeei de catre Rusia, foarte preocupat de situatia din Transnistria, o entitate separatista prorusa din Republica Moldova, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

El este cel mai apreciat CEO american. Zuckerberg, abia pe locul 10 in top

Directorul general al retelei de socializare LinkedIn, Jeff Weiner, este seful de companie cu cea mai ridicata rata de apreciere in randul angajatilor, de 100%, in timp ce Mark Zuckerberg, care conduce Facebook, ocupa pozitia a zecea, arata un studiu.

John Kerry: Sper ca situatia din Crimeea sa nu afecteze cooperarea cu Rusia privind Siria

Secretarul de stat american John Kerry spera ca Rusia sa continue cooperarea privind distrugerea armelor chimice siriene, in ciuda situatiei create de anexarea Crimeei. Tot ce pot spune este ca sper ca aceleasi.

Victor Ponta: Romania va interveni, daca Moldova ne va cere ajutorul, in cazul Transnistriei

Conflictul din Ucraina este cel mai mare pericol de securitate pe care l-a intampinat Romania dupa 1989. O spune Victor Ponta, care e convins insa ca este, in acelasi timp, si cea mai buna oportunitate de.

Victor Ponta: Romania va interveni daca Moldova ne va cere ajutorul, in cazul Transnistriei

Conflictul din Ucraina este cel mai mare pericol de securitate pe care l-a intampinat Romania dupa 1989. O spune Victor Ponta, care e convins insa ca este, in acelasi timp, si cea mai buna oportunitate de.

Udrea: Ponta va candida la prezidentiale din partea PSD pentru ca sta cel mai bine in sondaje

Victor Ponta sta cel mai bine in sondajele pentru prezidentiale si sigur va candida din partea PSD, crede deputatulElena Udrea. Este evident ca nu se pune problema nici sa se refaca USL-ul, nici sa susti.

CRIZA IN UCRAINA: Casa Alba, foarte ingrijorata de prezenta trupelor rusesti la frontiera ucraineana. Kievul isi retrage trupele din Crimeea / Fortele rusesti ataca o nava ucraineana pe lacul Donuzlav

Fortele ruse au luat cu asalt luni dimineata o baza militara ucraineana din localitatea Feodossia, Crimeea, a anuntat pe pagina sa de Facebook purtatorul de cuvant al fortelor militare ucrainene din Crimeea, Vladislav Seleznev. Potrivit Uninn. info, comandantul batalionului de puscasi marini din baza si adjunct sau au fost retinuti de fortele ruse si dusi cu un elicopter intr-un loc necunoscut. La scurt timp dupa Ucraina a anuntat ca isi retrage trupele din Crimeea in fata amenintarilor si presiunii din partea armatei ruse. ---------------------------Ora 22:30: Obama le-a cerut liderilor occidentali sa prevada in declaratia de la Haga posibilitatea excluderii Rusiei din G8 si sa prevada noi sanciuni economice/ Lavrov: Noi nu ne agatam de acest format si nu ar fi o mare tragedie daca nu ar mai exista G8Ora 22:00 Summitul G8 programat in iunie in statiunea rusa Soci a fost anulat, reuniunea urmand sa se desfasoare la Bruxelles.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )