Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea celei mai urate monede din Romania acestor zile- francul elvetian

Hotnews Hotnews,
 Povestea celei mai urate monede din Romania acestor zile- francul elvetian

Cand masori lungimea autostrazilor care au fost construite in Romania, ai la dispozitie kilometrul sau mai degraba metrul). Cand masori cantitatea de apa rece care curge atunci cand dai drumul la apa calda, ai la dispozitie litrul mai degraba hectolitrul). Cum masori insa valoarea pe care s-o aiba o moneda pe care urmeaza sa o adopti ca Stat? In functie de ce compari: De consumul mediu zilnic? De averea medie? De PIB? Sa nu uitam ca prima bancnota de 100 de franci a fost tiparita abia in 1911. Moneda tanara a unei tari mici, francul confirma azi zicala cu buturuga mica care rastoarna carul mare al politicilor monetare mondiale, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro. continuă pe Hotnews

Rovana Plumb: Cea mai mare pensie din Romania este de 28.852 lei

In randul pensionarilor romani, diferenta dintre un om bogat si un simplu cetatean se numara in multe zerouri. Pensia cea mai mare din Romania este de 28. 852 lei, a afirmat ministrul Muncii, Rovana Plumb, la.

Afla cat costa cel mai ieftin telefon din Romania, cu bluetooth, camera video si radio!

Ce ati spune daca ati gasi un telefon clasic, un downphone anti smartphone, telefon cu butoane) dotat cu bluetooth 2. 0, slot micro USB 2. 0, camera foto-video de tip VGA, cu mp3 player, radio si jocuri la doar 79 de ron.

Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE anul trecut, iar blocul comunitar si eurozona au fost pe scaderi de preturi

Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din Uniunea Europeana, inregistrand o rata anuala a inflatiei de 1% in decembrie 2014, in conditiile in care in ansamblu atat zona euro, cat si Uniunea Europeana au avut scaderi ale preturilor de consum, releva datele comunicate, vineri, de Biroul european de statistica Eurostat. Valorile inflatiei din Romania intra in concordanta cu evolutia exportului romanesc de produse agroalimentare in crestere, anuntat joi de Ministerul Agriculturii.

Angajatii din Romania, mai rentabili cu 16% decat media in Europa

Angajatii din Romania au fost mai rentabili cu 4% anul trecut, la 1,3, si cu 16% fata de media din Europa. Indicatorul luat in calcul este venitul brut generat de fiecare angajat pentru fiecare unitate monetara, euro, dolar sau leu, platita de.

Numarul copiilor din Romania s-a injumatatit de la inceputul anului 1990 si pana in 2013

Numarul copiilor din Romania s-a injumatatit de la inceputul anului 1990 si pana in 2013. Daca la inceputul anilor 1990 in Romania erau peste 6,6 milioane de copii, in prezent sunt mai putin de 3,7.

VIDEO De ce sunt tot mai cautate scolile profesionale din Romania. Se bat sapte pe un loc, ca la o facultate buna

Scolile profesionale din Romania au luat-o pe calea cea buna, spun si parintii si elevii.

Angajatii din Romania, mai rentabili cu 4% in 2014

Rentabilitatea angajatilor din Romania a crescut cu 4% anul trecut, la 1,3, indicator masurat ca fiind venitul brut generat de fiecare angajat pentru fiecare unitate monetara, euro, dolar sau leu, platita de angajator sub forma de remunerare, potrivit studiului PwC Saratoga 2014.

Armele folosite in atacul de la Charlie Hebdo ar putea proveni din Romania

Armele folosite in atentatul terorist asupra redactiei Charlie Hebdo ar putea proveni din Romania. Aceasta afirmatie este facuta de un expert in armament pentru ziarul The Telegraph.

Comunitatea musulmana din Romania cere un control strict al fundatiilor religioase: incercam sa prevenim pericolul

Conducerea Comunitatii Musulmane din Romania cere controlul strict al fundatiilor religioase. Cererea vine in contextul in care, potrivit liderilor musulmani, in Romania ar exista fundatii islamice care,.

Incredibil! Ce televiziune din Romania va difuza Premiile Oscar in direct!

Ceremonia premiilor Oscar va fi difuzata anul acesta in direct in Romania. In mod surprinzator, nu de o televiziune din fruntea clasamentului de audiente. Iata despre care este vorba.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )