Libnet.ro
UNICEF

21:30

Raluca Turcan: Avem 5000 de scoli fara internet, dintre care 2800 vor fi probabil conectate

România Liberă România Liberă,
Raluca Turcan: Avem 5000 de scoli fara internet, dintre care 2800 vor fi probabil conectate

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat joi ca in Romania exista 5000 de cladiri cu destinatie scolar. continuă pe România Liberă

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca 2.800 de scoli vor avea conexiune la internet: Operatorii isi vor lua un numar de scoli pentru care vor asigura fibra optica (VIDEO)

In cadrul sedintei de Guvern, prim-ministrul Ludovic Orban a adus in discutie si stadiul se afla programul de extindere a retelelor de contectare a unitatilor scolare la internet. Vicepremierul Raluca Turcan.

Raluca Turcan: Guvernul Orban va creste in mod cert alocatiile cu 20%. Septembrie e luna in care vor veni si pensiile majorate, si alocatiile marite

Guvernul Orban va majora in mod cert alocatiile cu 20%, sustine vicepremierul Raluca Turcan, care a precizat ca septembrie este luna in care vor veni si pensiile crescute, si alocatiile.

Raluca Turcan: Nu exista o majoritate care sa darame acest guvern

Raluca Turcan a declarat ca ea considera ca este posibil ca depunerea motiunii de cenzura de catre PSD sa fi avut la baza ratiuni legate de alegerile interne din PSD. Totodata, prim-vicepresedintele PNL.

Raluca Turcan jubileaza: Nu exista o majoritate care sa darame acest guvern

Vicepremierul Raluca Turcan considera ca motiunea de cenzura depusa de catre PSD nu are sanse de iba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )