Libnet.ro
UNICEF

21:00

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca 2.800 de scoli vor avea conexiune la internet: Operatorii isi vor lua un numar de scoli pentru care vor asigura fibra optica (VIDEO)

B1 B1,
Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca 2.800 de scoli vor avea conexiune la internet: Operatorii isi vor lua un numar de scoli pentru care vor asigura fibra optica (VIDEO)

In cadrul sedintei de Guvern, prim-ministrul Ludovic Orban a adus in discutie si stadiul se afla programul de extindere a retelelor de contectare a unitatilor scolare la internet. Vicepremierul Raluca Turcan. continuă pe B1

Raluca Turcan: Avem 5000 de scoli fara internet, dintre care 2800 vor fi probabil conectate

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat joi ca in Romania exista 5000 de cladiri cu destinatie scolar.

Raluca Turcan: Guvernul Orban va creste in mod cert alocatiile cu 20%. Septembrie e luna in care vor veni si pensiile majorate, si alocatiile marite

Guvernul Orban va majora in mod cert alocatiile cu 20%, sustine vicepremierul Raluca Turcan, care a precizat ca septembrie este luna in care vor veni si pensiile crescute, si alocatiile.

Raluca Turcan jubileaza: Nu exista o majoritate care sa darame acest guvern

Vicepremierul Raluca Turcan considera ca motiunea de cenzura depusa de catre PSD nu are sanse de iba.

Raluca Turcan: Nu exista o majoritate care sa darame acest guvern

Raluca Turcan a declarat ca ea considera ca este posibil ca depunerea motiunii de cenzura de catre PSD sa fi avut la baza ratiuni legate de alegerile interne din PSD. Totodata, prim-vicepresedintele PNL.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie, conform unei decizii a Guvernului Orban

O Hotarare de Guvern aprobata joi, 3 septembrie, stabileste ca alegerile parlamentare vor avea loc l.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020 - surse

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie 2020, potrivit unor surse Antena 3. Autoritatea Electorala Permanenta ar fi pregatit patru hotarari de guvern, toate pentru alegerile parlamentare. Acestea ar urma sa intre pe agenda suplimentara a sedintei de Guvern.

Horoscopul toamnei 2020. Schimbari majore pentru zodii. Gemenii vor avea succes pe plan profesional

Anul 2020 a fost unul agitat pentru majoritatea nativilor, dar lunile de toamna vin cu noroc si schimbari pozitive pentru mai multe zodii. Gemenii, de exemplu, vor avea succes pe plan profesional. Afla si tu ce-ti rezerva astrele: bani, dragoste, sanatate sau cariera? Horoscop de toama, 2020 Toamna aceasta nu se va schimba doar culoarea .

Ce salarii vor avea profesorii in noul an scolar. Acum e oficial

Cresterea salariilor profesorilor cu 16%, care trebuia sa aiba loc de la 1 septembrie, nu este prevazuta in proiectul de rectificare bugetara propus de Ministerul Finantelor. Astfel, cadrele didactice se intreaba cand va avea loc urmatoarea marire de leafa. Mai multe detalii, in continuare. Salariile profesorilor nu mai cresc de la 1 septembrie Majorarea salariilor .

TURCAN: Cand am preluat guvernarea, institutiile erau absolut nefunctionale, fondurile europene erau nefolosite

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, luni seara, ca in momentul in care PNL a preluat guvernarea, institutiile erau absolut nefunctionale si ca fondurile europene erau nefolosite, conform Agerpres.

Gabriela Firea, despre noul an scolar: Cele mai multe scoli vor practica sistemul hibrid!

Gabriela Firea a vorbit joi seara, la Antena 3, despre modul in care marile orase s-au pregatit pentru noul an scolar. Potrivit informatiilor aflate de primarul Capitalei, se pare ca in mai multe scoli se va implementa sistemul hibrid.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )